Кућа Добрих Вести

Login

Kонференција о социјалном предузетништву и креативним индустријама младих "Помак"

Оцените овај чланак
(2 гласова)

pomakkkkБЕОГРАД – Тимочки омладински центар (ТОЦ) наставља са радом и у овој години па ће тако 22-25. јануара на Борском језеру организовати конференцију о креативним индустријама и социјалном предузетништву младих.


Пројекат “Помак”, чији завршни догађај и јесте сама Конференција, има за циљ да младе људе активне у Организацијама цивилног друштва оснажи за покретање иницијатива за побољшање социјалног положаја и економске ситуације младих у Србији, кроз: продукцију документарног филма, побликацију приручника, организацију конференције, покретање Интернет портала и мобилне апликације, најавио је ТОЦ.


У току три рада дана Конференције, млади ће имаће прилику да чују искуства преко 20 предавача, стручњака из целе Србије, али и Македоније, из поменутих области, као и да сазнају примере добре праксе младих људи који су развили своја социјална пердузећа, како она послују, шта су то простори за креативно деловање, тј. Бизнис инкубатор центри креативних индустрија и на ком принципу они, те како да млади постану део тога.


Учешће младих из свих крајева Србије


На Националној конференцији о креативним индустријама и социјалном предузетништву „Помак“ учествује преко 80 младих из Србије.


Конференцију ће, у петак 23. јануара 2015. године, отворити државни секретар у Министарству омладине и спорта, господин Ненад Боровчанин, председник Управног одбора Кровне организације младих Србије, господин Марјан Цветковић и извршни директор Тимочког омладинског центра, господин Горан Радисављевић.


Тимочки омладински центар – ТОЦ, у 2014. години започео је реализацију пројекта „Помак“ у партнерству са Кровном организацијом младих Србије. Пројекат је финансиран од стране Министарства омладине и спорта Републике Србије.


За учешће на Конференцији могу се пријавити, представници организација младих и за младе, једноставним попуњавањем ПРИЈАВНОГ ФОРМУЛАРА.

 

Пријаве су отворене до 12. јануара 2015. године.


Организатор сноси трошкове пута у висини цене повратне карте од места из кога долазите до Борског језера, као и смештаја учесника у току Конференције.


Тимочки омладински центар пројекат “Помак” реализује у партнерству са Кровном организацијом младих Србије, а финансиран је од стране Министарства омладине и спорта Републике Србије.

Агенду можете погледати ОВДЕ.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 21 јануар 2015 20:36
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија