Кућа Добрих Вести

Login

Школа УНЕСКО Мрежа за Економски и Социјални развој

Оцените овај чланак
(3 гласова)

proticcccБЕОГРАД - У Привредној Комори Србије ове седмице званично је отворен едукативни програм Универзитетског УНЕСКО Клуба, „Школа УНЕСКО Мрежа за Економски и Социјални развој“.


Прво предавање је одржао Сер Пол Џаџ (Sir Paul Judge), председник Британско-Српске Привредне Коморе, старешина града Лондона и оснивач Пословног факултета Универзитета Кембриџ.


Универзитетски УНЕСКО Клуб су основали студенти из Београда, то је први студентски огранак УНЕСКО мрежа у Југоисточној Европи.


Госте је најпре поздравио домаћин, директорка центра за едукацију Мирјана Ковачевић. Програм школе најавио је председник Универзитетског УНЕСКО клуба Коста Живановић, а Сер Пол Џаџа је најавио прикладним обраћањем Федерални саветник Француске УНЕСКО Федерације Александар Протић.

 

protic1

 

Школа УНЕСКО мрежа за социјални и економски развој је намењена студентима који су заинтересовани да своје образовање употпуне пратећи програм предавања реномираних предавача са престижних светских универзитета(Харвард,Кембриџ, Оксфорд, Сорбона).
Предавачи ће преносити своја драгоцена знања нашој омадини у оквиру овог програма.

 

Управо је то најбољи начин да студенти од врхунских и успешних професионалаца стекну методологију размишљања и професионалне културе која се захтева у данашњем пословном свету.


Предавања су замишљена као блок наставе који ће се одржавати једанпут у две недеље у трајању од два сата.


Услов за успешно праћење предавања, као и за могућност учествовања у интерактивним деловима наставе је познавање енглеског језика.


Циљ програма је да млади стекну јединствена знање и вештине које су им потребне на савременом тржишту рада.


Улаз на предавање је слободан.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 27 фебруар 2015 22:56
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија