Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатно школовање у најсавременијој Кембриџ гимназији у Србији

Оцените овај чланак
(2 гласова)

SipendijeeeeБЕОГРАД - Genius Mundi, Brainiac и Cambridge само су неки од занимљивих назива за веома вредне стипендије које ће ове године доделити Савремена гимназија.


Стипендије су намењене талентованим ученицима, који су постигли добре резултате на разним републичким или светским такмичењима, затим онима који желе да се припреме за престижне светске факултете, као и вредним ученицима који су се кроз школовање доказали као вуковци, саопштила је Линк група.


Место међу стипендистима Савремене гимназије могу наћи и они који су у друштву већ познати као „свезналице” и „радозналци”, који воле да истражују и стално откривају нешто ново. У Савременој гимназији, захваљујући посебно осмишљеним стипендијама „Здравко” и „УМ-етност”, моћи ће квалитетно да се школују и врсни спортисти и талентовани уметници.
Стипендије се додељују са жељом да се препознају, негују и развијају таленти ученика, као и да им се омогући да учествују на такмичењима широм света, где би доказали своје знање и креативност.


Савремена гимназија овом акцијом жели да отвори своја врата свакоме ко је вредан и спреман да се докаже, као и да квалитетно образовање учини доступним свима који искрено желе да уче и напредују.


За бесплатно школовање или умањену школарину могу да конкуришу сви они који завршавају осми разред и испуњавају наведене услове.


Сви заинтересовани се могу пријавити до 31. маја, на ОВОМ линку.


О томе ко ће остварити право на стипендирано школовање одлучиваће комисија Савремене гимназије на основу достављене документације.


Шта очекује стипендисте?


Ученици који буду изабрани као стипендисти имаће прилику да се школују у најсавременијој Кембриџ гимназији у Србији. „Оно по чему се Савремена гимназија разликује од осталих школа је савремен приступ раду са ученицима, неговање талената и креативна настава”, објашњава Светлана Белић Малинић, директорка школе, позивајући ученике да се пријаве за стипендије које одговарају њиховим интересовањима.


У учионицама, које су опремљене по стандардима који важе у развијеним друштвима, примењује се Гоогле Цлассроом технологија, а ученици се охрабрују да примењују дигиталну писменост у процесу учења. Знање и вештине стечене у Савременој гимназији спремају их за испуњење високих академских циљева и обезбеђују им проходност на све светске универзитете.

 

Циљ Савремене гимназије је да од ученика створи успешне грађане света, школоване у Србији, који ће моћи да стану „раме уз раме” са децом школованом у најразвијенијим земљама. Ученици Савремене гимназије ће током школовања усвојити знања и вештине 21. века, и биће спремни да их даље развијају и надограђују у установама високог образовања.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 26 мај 2015 22:52
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија