Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс за нова радна места и радну праксу за будуће наставнике

Оцените овај чланак
(2 гласова)

artmediaaaaaБЕОГРАД - Покрет за европски развој образовања (ПЕРО) и Средња школа Артимедиа, уз подршку Министарства омладине и спорта, расписују јавни конкурс за десет радних места и десет позиција стручне праксе за наставнике и школске психологе.


Позвани су млади да учествују на јавном конкурсу за радна места и радну праксу на позицијама наставника општеобразовних предмета и психолога кроз програм запошљавања који реализује Покрет за европски развој образовања (ПЕРО) у оквиру пројекта „Како до посла“, који финансира Министарство омладине и спорта.


Конкурс је отворен за мотивисане младе професионалце (до 30. година, у складу са Закономо младима), који желе да се радно ангажују или стекну искуство кроз праксу у Средњој школи Артимедиа, објавила је Канцеларија за младе Града Београда


Општи услови конкурса:


- завршено одговарајуће образовање
- одличне комуникацијске вештине
- спремност на тимски рад
- одговорност и прецизност у раду


Кандидати треба да испуњавају и посебне услове конкурса, који су у складу саПравилником о пријему наставника у радни однос Средње школе Артимедиа, а можете их погледати ОВДЕ.


Поред прилике за радно ангажовање, учење и стицање радног искуства у Средњој школиАртимедиа, ПЕРО ће младим наставницима обезбедити и обуку која ће им помоћи да се боље снађу у школском окружењу, болје комуницирају са ученицима, као и да користе нова знања, технике и технологије у образовању.

 

Приликом пријављивања кандидати треба да доставе:
- Радну биографију (ЦВ)
- Скенирану диплому / уверење са основних студија
- Мотивационо писмо
Неопходну документацију можете послати електронском поштом на адресу инфо@покретперо.рс најкасније до 1. Јуна 2015.године у 15 часова.
Списак општеобразовних предмета за које су отворене позиције можете наћи ОВДЕ.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 31 мај 2015 12:21
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија