Кућа Добрих Вести

Login

Омладински форум „Власина 2015“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

fvlasinaaaaaБЕОГРАД - Ако сте средњошколац, студент или активиста жељан природе, стицања знања, расправа на теме од значаја за младе могли бисте да будете активан учесник овогодишњег кампа Форум „Власина 2015" и да се пријавите.


Форум „Власина“ се реализује под покровитељством Министарства омладине и спорта на Власинском језеру у периоду од 24. до 31. августа.


Форум је замишљен као едукативни камп, који ће бити тематски подељен у седам модула, у оквиру којих ће млади моћи да похађају предавања и интерактивне радионице различите тематике, од предузетништва, локалног активизма, управљања пројектима, проналажења финансијера за реализацију својих активности, преко уметности и спорта до екологије и здравог живота. Предавачи на Форуму биће реномирани стручњаци у датим областима, професори, државни службеници, научни радници, спортисти и уметници.


Форум ће окупити младе узраста од 16 до 30 година из Србије и Републике Српске. Циљ пројекта је да Власинско језеро промовише као ново место за окупљање активних младих из Србије и региона, као и да се скрене пажња релевантних државних институција на рад и активности ОЦД. Власинско језеро је значајно и као такво је битно да га претворимо у центар омладинских иницијатива.


Због свега овога је битно да дођете и промовишете своју организацију, пројекте, идеје и учествујете у стварању новог догађаја који ће, надамо се, следеће године попримити међународни карактер.


Места на Форуму су ограничена, а управа Форума ће свим учесницима обезбедити превоз, храну, смештај, едукативни и забавни програм уз котизацију од 49 евра.


Свим учесницима су обезбеђени велики шатори у којима ће се организовати предавања, радионице, трибине, дебате; затим бину на којој ће бити приказивани различити забавни садржаји, Wi-Fi, мобилне тоалете, озвучење у свим шаторима и остале занимљиве детаље.

За представнике студентских и омладинских организација обезбеђено је бесплатно учешће.


Ко је заинтересован може се пријавити ОВДЕ .


 

Иновативност догађаја представља покушај да се форма класичних семинара/форума измести у природно окружење и да се Власинско језеро уз образовне, креативне и спортске садржаје промовише као ново место окупљања активних младих из Србије и региона.


Омладински форум „Власина 2015“ је замишљен као ново место за окупљање активних младих из Србије и региона. Форум има за циљ да пружи знање, информације, алате, контакте и мотивацију омладинским активистима како би својим активностима допринели развоју омладинског сектора.


Кроз своје активности форум се бави мотивацијом младих за преузимање активне улоге у развоју локалне заједнице, подстицањем предузетничког духа код младих, подстицањем креативности и употребе те креативности у свакодневном животу и раду, промоцијом здравог живота и физичке активности, као и подстицањем на одрживо деловање и очување животне средине.

Plakato1111

Форум је замишљен као едукативни камп, који ће бити тематски подељен у седам модула, у оквиру којих ће студенти моћи да похађају предавања и интерактивне радионице различите тематике, од предузетништва, локалног активизма, управљања пројектима, проналажења финансијера за реализацију својих активности, преко уметности и спорта до екологије и здравог живота.

 

Предавачи на Форуму биће реномирани стручњаци у датим областима, професори, научни радници, спортисти и уметници.



 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 25 август 2015 20:42
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија