Кућа Добрих Вести

Login

Новосадске дечије Зимзарије

Оцените овај чланак
(0 гласова)

zimzarije123НОВИ САД - Новосадске дечије Зимзарије, у организацији Дечијег културног центра „Деци на дар“, започеће свечаним програмом отварања 23. децембра у Позоришту младих и трајаће све до 14. јануара 2016. године на преко 20 локација у граду.


Представе, лабораторијски експерименти и новогодишње, новинарске, сликарске, шаховске, луткарске, музичке, математичке и језичке радионице, само су део понуде за децу током зимског распуста.


Први, децембарски део овогодишње манифестације (од 23. до 31. децембра) обележиће свечано отварање Новосадских дечијих Зимзарија у среду 23. децембра у Позоришту младих у 17 часова и наступ специјалне гошће и овогодишње амбасадорке манифестације – Луне Саване Алимпић, најмлађе стенд-ап комичарке на нашим просторима и многих других, као и базар креативних радионица на ком ће се представити све институције и организације које учествују у овогодишњем богатом програму.

mladizimzarije

 

Као и претходних година, циљ манифестације је да оспособи децу предшколског и школског узраста за креативно осмишљавање слободног времена са акцентом на учење кроз игру и жељу за истраживањем у различитим областима уметности или спорта.


Овом приликом, организатор манифестације, окупио је преко 20 институција и организација како би новосадској деци узраста од 4 до 14 година, заједно понудили преко 70 креативно-едукативних и спортско-рекреативних програма, током зимског распуста.


Књижице са комплетним програмом, 12.000 примерака Новосадских дечијих Зимзарија 5 биће подељено 17. децембра, деци нижих разреда основних школа у Новом Саду, а све информације о овогодишњем издању Новосадских децијих Зимзарија можете пронаћи и на званицном сајту www.novosadskedecijezimzarije.info.


Пету по реду манифестацију за децу Новосадске дечије Зимзарије, организује Дечији културни центар „Деци на Дар“, уз подршку Градске управе за културу Града Новог Сада, Покрајинског секретаријата за образовање и Покрајинског секретаријата за социјалну политику и демографију.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 16 децембар 2015 18:46
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија