Кућа Добрих Вести

Login

ЕY програм едукације: Финално такмичење најбољих фебруару

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ezjanБЕОГРАД - Компанија “Ernst & Young“ (EY) организује програм неформалне едукације “Твоја каријера почиње овде“ а финално такмичење треба да се одржи 11. фебруара.


Студенти су имали прилику да се пријаве до 12 јануара.


Програм едукације траје током два наредна дана, 14. и 15. јануара.


Првог дана предвиђено је одржавање радионице Big Picture, Радионица Бисерна острва, тест енглеског језика и радионица на тему презентационих вештина.


Други дан такође је предвиђен за радионице на тему презентационих вештина, тест нумеричке и логичке спсобности, као и презентација на тему „Како написати добар CV“.


Студенти нижих година студија који се пласирају у првих двадесет улазе у процес селекције за EY стипендију. Студенти завршних година улазе у процес селекције за праксе, односно посао.


Програм је такмичарског карактера. Најбољих 20 учесника из целе земље (свих универзитета) надметаће се у финалном такмичењу, када ће радити пословну стимулацију.


Финално такмичење најбољих 20 студената одржаће се 11. фебруара 2016. године.


Реализација пракси за најбољих десет студената: у периоду октобар 2016. мај 2017. године.

 

ЕY

 

ЕY је глобални лидер у ревизорским и пореским услугама, подршци при пословним трансакцијама и пословном саветовању. Наша организација развија врхунске лидере који заједнички раде на испуњењу наших обавеза према свима који зависе од нас. На овај начин ми дајемо кључан допринос изградњи бољег окружења за наше запослене, клијенте и заједнице у којима живимо и радимо.

 

 

ЕY означава глобалну организацију и може се односити на једну или више фирми чланица Ernst&YoungGlobalLimited од којих свака представља засебно правно лице. Ernst&YoungGlobalLimited је фирма регистрована у Уједињеном Краљевству, која не пружа услуге клијентима. За више информација о oвој организацији, молимо вас да посетите адресу: : ey.com/rs

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 13 јануар 2016 20:15
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија