A+ A A-

Грчком иницијативом до радног искуства

Оцените овај чланак
(0 гласова)

grckominicijativomБЕОГРАД - Под патронатом Амбасаде Грчке у Београду, Хеленско привредно удружење Србије у сарадњи са Универзитетом у Београду организује тромесечну праксу за студенте у компанијама чланицама Удружења и расписује конкурс за 60 позиција.


Пријава се врши на сајту www.studentskapraksa.com а рок за пријаву је 3. март, објавио је Центар за развој каријере Универзитета у Београду.


Тромесечна пракса за студенте ’’Грчком иницијативом до радног искуства’’ организује се другу годину заредом, у циљу промоције компанија-чланица Хеленског привредног удружења Србије, као и стручног усавршавања студената, њиховог повезивања са тржиштем рада и умрежавања у грчко пословање у Србији.


У програму учествује 12 компанија које пружају укупно 62 места за обављање за студентксе праксе, што је четири пута више у односу на прошлогодишњи програм ’’Грчком иницијативом до радног искуства’’. Амбасада Грчке у Београду чврсто подржава иницијативу грчких компанија са седиштем и пословањем у Србији, које су снажан чинилац развоја билатералних економских и трговинских односа Грчке и Србије.


Процес пријављивања студената Позиције за обављање тромесечне праксе намењене су активним студентима основних или постдипломских студија Универзитета у Београду. Студенти могу да се пријаве за једну или више позиција у наведеним компанијама и поставе свој директно на интернет портал Универзитета у Београду www.studentskapraksa.com , где се налазе детаљнији описи и услови.


Више детаља о пракси и конкурсу прочитајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани