Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс за децу „Креативна чаролија“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

cirilica1234БЕОГРАД - За креативне и талентоване основце раписан је конкурс "Креативна чаролија". 

 

Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Удружење грађана „Креатива-креативно образовање“ из Бање Врујци у сарадњи са Институтом за креативни развој младих из Словеније објавили су литерарни конкурс поводом учешћа на Међународном фестивалу дечијег стваралаштва „Креативна чаролија“. 

 

Конкурс је расписан за најбољи поетски и прозни рад на тему: „Срце се нема да се има, срце се има да се даје свима“ .


Такође на исту тему расписан је и драмски конкурс само је потребно уместо писаних радова послати аматерске снимке позоришних представа у трајању од 8 до 10 минута. Те снимке треба да поставите на Јутјуб канал најкасније до 1. априла 2016. године.


Ту је и филмски конкурс где је потребно обрадити тему у форми кратког филма у трајању до 4 минута. Филм може да буде снимљен мобилним телефоном или камером. Mожете користити Windows Movie Maker. Пожељно је да са видео клипом буде комбинован текст, слика, звук. Сви клипови морају имати исти назив: „Срце се нема да се има, срце се има да се даје свима”.


Ко може учествовати на конкурсу?


На конкурсу могу учествовати деца предшколског и основношколског узраста из целог света.


Како послати радове?


Дечје позоришне представе поставити на Јутјуб најкасније до 01. априла 2016.
Дечје кратке филмове поставити на Јутјуб најкасније до 01.априла 2016.
Литерарне радове до 01.априла 2016. слати електронски и поштом, обавезно одштампане у четири примерка.


Ликовне радове до 01.априла 2016. слати искључиво поштанским путем. Радове, послате поштанским путем, можете неформално да поставите и на ФБ страну фестивала.


Индивидуални учесници могу да пошаљу један рад, а установе и асоцијације до 20 радова различитих аутора у категорији ликовних и до 10 у категорији литерарних радова.


Детаљније о самом конкурсу прочитајте ОВДЕ.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 08 фебруар 2016 21:39
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија