Кућа Добрих Вести

Login

“Тајна успеха је само у томе да се покренеш”

Оцените овај чланак
(3 гласова)

YSFfotografijaБЕОГРАД - Youth Speak Forum је глобални пројекат који се одржава у преко 120 земаља света.


Другу годину заредом биће одржан у Србији, и то у Београду, Крагујевцу, Нишу и Новом Саду. Организатор је међународна студентска организација AIESEC.


Форум се у Београду одржава 12. децембра 2016. у Хотелу Москва и окупиће 200 младих људи, најавила је организација AIESEC Србија.


Конференција омогућава младим људима да на једном месту размењују мишљења и идеје са представницима корпоративног и јавног сектора, стекну бољи увид у проблеме са којима се свет данас суочава и преузму активну улогу у решавању истих у свом окружењу.


Конференција је осмишљена тако да инспирише делегате кроз мотивационе приче говорника и искуствено учење. Жеда организатора конференције је да се се покрену млади људи и пружи им се могућност да искристалишу мишљења и ставове. Лидери из различитих сфера су позвани да поделе са делегатима своје знање и искуство у складу са дефинисаном темом форума.


Тема конференције: Циљеви одрживог развоја


Овогодишња тема су Циљеви одрживог развоја, са акцентом на неформално образовање и предузетништво.


На пројекту учествују компаније: Delhaize Serbia, Erste Bank, MOL, Mercator S, OIP, Logos, Е–рециклажа и CRH.


Кроз радионице, интерактивна предавања и разговоре, делегати се повезују са предавачима из партнерских организација који подстичу њихова размишљања о могућностима рада на себи, али и преузимања активне улоге у свету. Свим учесницима пружамо прилику да изразе себе и искажу своје мишљење.


AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво.

 

Присуством у преко 120 земаља, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних И друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено среда, 09 новембар 2016 13:58
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија