Logo
Одштампајте ову страницу

Предузетнички инфо дан – од идеје до реализације

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ideja3435446БЕОГРАД - Општина Савски венац у сарадњи са Привредном комором Србије и организацијом Привредни форум младих, организује 16. новембра „Предузетнички инфо дан – Од идеје до реализације”.


Догађај ће се одржати у Општини Савски венац, са почетком у 12 часова, најавила је Привредна комора Србије.


Млади предузетници и они који то желе да буду, имаће прилику да од представника Општине Савски венац, Привредне коморе Србије, Канцеларије за младе и организације Привредни форум младих, чују нешто више о подстицајним програмима који подржавају развој предузетништва код младих и потпомажу да се бизнис идеје преточе у реалне оквире.


Привредни форум младих


Такође, заинтересовани учесници “Предузетничког инфо дана” са Општине Савски венац, са најиновативнијим предузетничким идејама, имаће прилику да узму учешће на петодневној конференцији “Привредни форум младих 2016 в2”, која ће се реализовати у периоду од 12. до 16. децембра 2016. године, а најбоље ће Општина Савски венац наградити бесплатним коришћењем просторија намењеним за развој предузетничке идеје.


Циљ конференције „Привредни форум младих 2016 в2“ је да учесници током петодневне обуке, развију своју идеју, напишу бизнис план и кроз рад са стручним предавачима и менторима стекну неопходно знање из области маркетинга, продаје, администрације, финансија.


Место одржавања конференције је студентско одмаралиште “Радојка Лакић” на Авали. Пројектом је стипендирано 90 одсто трошкова учешћа на конференцији сваког члана. Преостали део биће покривен од стране Општине Савски венац за најиновативнијих шест тимова са територије Општине Савски венац који узму учешће на “Предузетничком Инфо дану”.


Пријава је путем ОВОГ линка а услови су: до 30 година старости, обавезне пријаве у пару (све тимове чине 2 особе), пребивалиште на општини Савски венац.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 10 новембар 2016 18:42
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015