Кућа Добрих Вести

Login

“Круна успеха“ за најбоље дипломце Београдског универзитета

Оцените овај чланак
(2 гласова)

nagradjeni2017БЕОГРАД - Двоје најбољих дипломираних студената Београдског универзитета ће и ове године бити награђени „Круном успеха", даром породичне фирме „Petite Geneve Petrović" која уз подршку Амбасаде Швајцарске федерације и независне стручне комисије 11. годину заредом награђује најбоље дипломце.


За награду могу конкурисати дипломци који су, без понављања иједне године студија, апсолвирали у школској 2015/2016. години и дипломирали са просечном оценом вишом од 9,00 (основне или мастер студије) до истека свог апсолвентског стажа, најкасније до 01.11.2016, најавила је ова породична фирма.


Породица Петровић, одговорним пословањем и жељом да улаже у развој заједнице сваке године одаје признање најистакнутијим студентима Београдског универзитета. Конкурс за награду „Круна успеха” окупља најуспешније дипломце Универзитета у Београду, младе, перспективне људе који се налазе пред новим изазовима, какви су запослење и изградња каријере.

                               krunauspehaaaaa

 

Сваке године, одбор за доделу награде дефинише тему есеја, након чега ужи круг пријављених дипломаца своје погледе и ставове дели и кроз интервју са члановима комисије, коју чини независни стручни жири. Својим талентима, успесима и животним причама, које су увек другачије и посебне, одабрани дипломци сваке године импресионирају чланове комисије пред којом је и ове године тежак задатак, јер бира најбоље од најбољих.


Као подстрек и мотивацију за даље усавршавање, породица Петровић одлучила је да одабрани тандем дипломаца дарује „Ролекс“ часовницима, па тако награда „Круна успеха” превазилази индивидуално признање, и заправо указује на потенцијал подршке младим стручњацима из свих области, али и на симболичан начин подстиче развој друштвене свести о будућности успешније и перспективније Србије.


Конкурс је отворен од 7.11. до 27.11.2016. године.

 

                                    krunaaaaa

 

Кандидати треба да доставе следећа документа:


• Детаљну биографију
• Фотокопију дипломе и оверену потврду факултета о завршеним студијама
• Фотографију новијег датума


Свечана додела награде „Круна успеха“ биће одржана 13. децембра 2016. године у Ректорату Београдског универзитета. Све додатне информације могуће је пронаћи на званичном сајту www.крунауспеха.рс, путем телефона 011/3674 147 или мејла www.krunauspeha.rs сваког радног дана од 12 до 16 часова.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено субота, 12 новембар 2016 12:58
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија