Кућа Добрих Вести

Login

Ускоро почињу Новосадске дечије Зимзарије

Оцените овај чланак
(1 Глас)

RozebalerineНОВИ САД - Новосадске дечије Зимзарије започеће свечаним програмом отварања 22. децембра и трајаће све до 5. јануара 2018. године на преко 20 локација у граду.

 

Први, децембарски део овогодишње манифестације (од 22. до 29. децембра) обележиће свечано отварање Новосадских дечијих Зимзарија у петак 22. децембра у Позоришту младих (Игњата Павласа 4, Нови Сад) у 11 часова и базар креативних радионица на ком ће се представити све институције и организације које учествују у овогодишњем богатом програму.

 

Након отварања, 22. децембра децу очекује 10 дана програмског шаренила осмишљених под слоганом ,,Моја мала откључана планета“: перформанси, научне и језичке и филмске пројекције и радионице, уметничке, музичке и спортске радионице током којих ће малишани ући у музејске, галеријске и остале просторе намењене њима, где ће се упознати са значајним уметничким делима, програмирањем, старим занатима, језицима и културама других народа и уз помоћ стеченог знања откључати своју машту и скривене таленте.

 

Идеја манифестације је да оспособи децу предшколског и школског узраста за креативно осмишљавање њиховог слободног времена са акцентом на учење кроз игру и жељу за истраживање у различитим областима уметности, спорта и науке.

 

                             decaludilo

Овом приликом, организатор манифестације, окупио је преко 20 институција и организација како би новосадској деци узраста од 4 до 14 година, заједно понудили преко 100 креативно-едукативних и спортско-рекреативних програма, током зимског распуста.

 

Око 12.000 примерака Књижице са комплетним програмом Новосадских дечијих Зимзарија 7 биће подељено 18. децембра, деци нижих разреда основних школа у Новом Саду, а све информације о овогодишњем издању Новосадских дечијих Зимзарија можете пронаћи и на званичном сајту Дечијег културног центра ,,Деци на Дар“.

 

Седму по реду манифестацију за децу Новосадске дечије Зимзарије, организује Дечији културни центар „Деци на Дар“, уз подршку Градске управе за културу Града Новог Сада, Покрајинског секретаријата за образовање и Покрајинског секретаријата за културу.

 

За све додатне информације, заказивање гостовања у вашем програму или достављање фото и видео материјала, можете писати на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или позвати на +381 60 3717 968.

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија