Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатне радионице „Знањем до циља” од 19. до 23. фебруара

Оцените овај чланак
(2 гласова)

znanjeradioniceГрад Београд у сарадњи са Саветом за запошљавање организује од 19. до 23. фебруара, од 11 до 15 часова, бесплатне радионице „Знањем до циља” за стицање знања из области покретања сопственог бизниса.

 

Намењене су свим грађанима који желе да добију све неопходне информације и елементарно знање за оснивање, управљање и финансирање своје пословне идеје.

 

Председник Савета за запошљавање Града Београда Драгомир Петронијевић позива све суграђане да се пријаве на радионице ,,Знањем до циља” и стекну неопходна знања и вештине за први корак у свету предузетништва.

 

“Поносни смо на чињеницу да су наше радионице постале нови производ у граду Београду, а преко 15.000 лица је похађало неки вид програма Савета за запошљавање”,  рекао је Петронијевић.

 

Сви заинтересовани могу се јавити Секретаријату за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима („Беоком сервис”) сваког радног дана од 7 до 22 часа како би оставили податке на бројеве телефона: 0800-110-011 за позиве из фиксне телефоније Телекома или 011/ 3090-007 за остале фиксне телефонске мреже и мобилне оператере.

 

Радионице ће се у понедељак и уторак, 19. и 20. фебруара, одржати у сали 6 у Привредној комори Србије (Кнеза Милоша 12), у среду, 21. фебруара, у сали у сутерену Дома омладине Београда (Македонска 22), у четвртак у сали 10 зграде Градске управе на Тргу Николе Пашића 6, а у петак, 23. фебруара, у Старом двору (Драгослава Јовановића 2).

 

Програм радионица „Знањем до циља” спроводи Савет за запошљавање Града Београда у складу са усвојеним Акционим планом запошљавања Града Београда за 2018. годину, а у сарадњи са Секретаријатом за привреду, Секретаријатом за образовање и дечју заштиту, Националном службом за запошљавање – Филијала за град Београд, Привредном комором Србије, Привредном комором Београда, Регионалном агенцијом за развој и европске интеграције Београд, Фондом за развој РС – Филијала Београд, Градским центром за социјално предузетништво Београда, Агенцијом за осигурање и финансирање извоза РС, Пореском управом и Развојном агенцијом Србије.

 

Извор: Беоинфо/Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија