Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс за радно место директора Иницијативе младих за људска права

Оцените овај чланак
(2 гласова)

inidijcaitvamladihdddd676767БЕОГРАД - Иницијатива младих за људска права (Иницијатива) расписала је конкурс за радно место: директор/директорка Иницијативе младих за људска права.

 

Иницијатива је посвећена изградњи регионалних односа између послератних генерација, указивању на одговорност за оружане сукобе на простору бивше Југославије и важност поштовања људских права, унапређењу положаја младих и јачању њихових капацитета за учешће у јавном и политичком животу. Иницијатива делује у Србији, земљама региона, као и на глобалном нивоу, где сарађује са организацијама и појединцима са истим циљевима.

 

Овим конкурсом желимо да пронађемо младу, одговорну и мотивисану особу, спремну да: активно допринесе остваривању циљева Иницијативе младих за људска права, али и обликовању друштвено-политичке реалности у Србији и шире, да едукује и предводи нову динамичну генерацију Иницијативе и у сарадњи са органима, пријатељима и активистима Иницијативе ради на даљем развоју програма и активности и јачању видљивости организације на локалном, регионалном и глобалном нивоу, као и да инспирише, мобилише и приближи мисију Иницијативе новим, младим људима.

 

Нашим правилима предвиђено је да директор/директорка обавља, између осталог, следеће послове: руководи свакодневним радом Иницијативе у целини, доноси одлуке неопходне за редовно пословање Иницијативе у складу са важећим законодавством, интерним документима организације, стратеским оквиром и програмско-пројектним планом, одржава контакте са донаторима и бави се прибављањем средстава за организацију, сарадњом са другим организацијама и институцијама, представља и заступа организацију, као и да обавља све друге послове неопходне за несметан рад Иницијативе.

 

Услови које кандидат или кандидаткиња треба да испуњава: висока стручна спрема или релевантно радно искуство, одлично познавање друштвено-политичке ситуације у Србији и региону, одлично познавање финансијских и административних прописа, одличне комуникацијске способности, претходно искуство у раду у Иницијативи или сличним организацијама и институцијама, као и одлично познавање енглеског језика и рада на рачунару.

 

Предност је да кандидат/кандидаткиња има претходно искуство у пословима управљања тимовима и организацији великих догађаја. Трагамо за амбициозним, вредним и посвећеним људима. Директор/директорка посао обавља у просторијама Иницијативе младих за људска права у Београду. Због природе посла постоји могућност пословних путовања у друге земље у региону и свету.

 

Начин избора:

 

Конкурс ће бити отворен док не пронађемо идеално решење. Потребно је да кандидати и кандидаткиње пошаљу ЦВ и мотивацоно писмо у коме би требало да образложе своје интересовање за ову позицију.

 

Управни одбор Иницијативе ће интервјуисати кандидате и кандидаткиње који уђу у ужи избор. Због великог броја пријава нисмо у могућности да контактирамо све пријављене, већ само оне који уђу у ужи избор.

 

Пријаве слати на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

У мотивационо писмо треба обавезно унети контакте преко којим организатори конкурса могу да дођу до вас.

 

Извор: Кућа добрих вести/Youth.rs

 


Последњи пут измењено петак, 09 март 2018 15:23

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија