Кућа Добрих Вести

Login

Гордана Балаћ

Гордана Балаћ

Pођена 1976. Дипломирани професор шпанског језика. Поред шпанског, говори енглески и италијански. Никада није радила у струци, ако се изузму две дивне године које је провела као хонорарни преводилац у Танјугу. Уживала да вестима даје необичне и привлачне наслове. Тренутно ради у елитном салону керамике и намештаја, али не престаје да ужива у читању, превођењу и усавршавању језика. Ужива у природи, речима и разговору са добронамерним, смиреним људима пуним живота. Верује да човек, ако посматра свет са лепше стране, у свему и свуда може пронаћи свој мали рај.

Веб сајт::

Међународни дан среће

среда, 20 март 2013 09:17 Објављено у Људи

image01ЊУЈОРК - Генерална скупштина Уједињених нација (UN) резолуцијом 66/281 од 20. јула 2012. године, прогласила је 20. март Међународним даном среће, у намери да нас подсети да је потрага за срећом главни циљ човечанства.

Боливија законом штити планету Земљу

среда, 13 март 2013 16:18 Објављено у Природа

mother-earth-credit-earthfirstnewswireЛА ПАЗ - Боливија је прва земља у свету која, у напору да се зауставе климатске промене и екплоатација природних богатстава и да се побољша квалитет живота Боливијанаца, жели да нашој планети - Земљи законом да одређена права.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија