Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс за доделу средстава у сточарству

Оцените овај чланак
(2 гласова)

uvodnaБЕОГРАД - Град Београд (beograd.rs) објавио је данас конкурс за доделу подстицајних средсдстава у области сточарства на територији Београда у 2012. години, са роком пријаве заинтересованих до 2. новембра. Подстицајна средства се додељују као наменска и бесповратна, у процентуалном износу од 75 одсто цене квалитетне стеоне јунице, под условима утврђеним овим конкурсом.

Право на коришћење ових средстава има носилац пољопривредног газдинства који испуњава услов да има активно регистровано пољопривредно газдинство на територији Београда и да има пребивалиште у главном граду. Услов је и да поседује најмање три, а највише 15 уматичених грла говеда и да поседује објекат за узгој крава.

У конкурсу се наводи и да се под прихватљивим трошковима сматра 75 одсто цене набавке једне квалитетне стеоне јунице, старости 20 до 30 месеци, периода стеоности пет до седам месеци, која се добавља од изабраног добављача – ПКБ Корпорације Београд. ПКБ је у обавези да јуницу испоручи до једног места за подручје сваке градске општине, са које су корисници подстицајних средстава.

Преостали део трошкова сноси корисник подстицајних средстава, који је дужан да уплати добављачу ПКБ Корпорацији Београд 25 одсто средстава од цене стеоне јунице, у року од 15 дана од дана закључења уговора.
Подстицајна средства за набавку квалитетне стеоне јунице се додељују на основу редоследа поднетих пријава а до утрошка расположивих средстава, с тим што ће предност имати подносиоци пријава којима нису додељена срества у области сточарства на територији града Београда у 2011. године.

Детаљније информације о конкурсу могу се добити на телефоне 011/7157-390 и 011/7157-394, као и преко званичне веб презентације Градске управе.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 15 октобар 2012 14:36
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија