Кућа Добрих Вести

Login

Дебата о спремности Србије да учествује у пољопривредној политици ЕУ

Оцените овај чланак
(1 Глас)

poljorpivredakesicdfdfdfdfЕУ инфо центар, у сарадњи са Европским покретом у Србији, одржаће онлајн дебату "Пољопривреда и инвестиције у Србији" у уторак 22. септембра, у 11 часова.

 

На дебати ће се говорити о спремности Србије да учествује у пољопривредној политици ЕУ и следећим неопходним корацима на путу ка ЕУ, о усклађивању са законодавством ЕУ, посебно у области безбедности хране, ветеринарских и фитосанитарних стандарда и искоришћавању ЕУ подршке у пољопривредном сектору за повећање конкурентности. Учесници ће се осврнути на добре примере инвестиција и пројеката у пољопривреди који се тренутно спроводе у Војводини и остатку Србије.

 

На онлајн дебати учествују:

 

Јасмина Миљковић, шефица Управљачког тела ИПАРД Оперативне структуре и начелница Одељења за рурални развој, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде.

 

Милош Миловановић, координатор, Радна група НКЕУ за поглавља 11,12 и 13.

 

Драган Рогановић, председник УО, Асоцијација за развој Ибарске долине / Мрежа за рурални развој Србије

 

ЕУ инфо центар је у сарадњи са ЕПуС покренуо серијал онлајн дебата Европске приче 2.0, како би допринео јачању комуникације са грађанима и помогао им да процене и донесу свој суд у вези са европском перспективом Србије.

 

Дебата ће бити уживо емитована на Фејсбук страници ЕУ у Србији.

 

 

Извор: Еуроактив


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија