Кућа Добрих Вести

Login

Покрајина расписала конкурс за инвестиције у пчеларству

Оцените овај чланак
(2 гласова)

rojddffdfПодносилац пријаве, остварује право на суфинансирање набавке нових пчелињих друштава и опреме за пчеларство уколико у Регистру има уписано минимум 20 кошница пчела или максимално 500 кошница.

 

Покрајински секретаријат за пољопривреду распиао је конкурс за доделу бесповратних средстава за инвестиције у пчеларству у износу до 25.000.000 динара.

 

Бесповратна средства за подршку инвестиција по овом конкурсу утврђују се у износу до 50 одсто од укупно прихватљивих трошкова инвестиције.

 

Максималан износ бесповратних средстава по једној пријави не може бити већи од 300.000 динара, односно 330.000 динара за подносиоце пријава: физичка лица, предузетнике и правна лица, чије је газдинство регистровано на подручју са отежаним условима рада у пољопривреди, жене носиоци регистрованог пољопривредног газдинства и физичко лице и оснивач правног лице млађи од 40 година. Минимални износ је 50.000 динара.

 

Бесповратна средства која се додељују по Конкурсу намењена су за:

1. набавку нових пчелињих друштава;

2. набавку опреме за пчеларство: кошнице и контејнери;

3. набавку опреме и уређаја за прераду пчелињих производа и

4. набавка опреме и уређаја за паковање и складиштење пчелињих производа.

 

Подносилац пријаве, остварује право на суфинансирање набавке нових пчелињих друштава и опреме за пчеларство уколико у Регистру има уписано минимум 20 кошница пчела или максимално 500 кошница.

 

Конкурс је отворен до утрошка средстава, а закључно са 09.04.2021.године.

 

Пријаве с потребном документацијом могу се доставити поштом на адресу: Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство, Булевар Михајла Пупина 16, 21000 Нови Сад, са назнаком "КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ИНВЕСТИЦИЈА ПЧЕЛАРСТВО НА ТЕРИТОРИЈИ АП ВОЈВОДИНЕ У 2021. ГОДИНИ", или лично на писарници покрајинских органа управе у згради Покрајинске владе, сваког радног дана од девет до 14 часова.

 

Додатне информације можете добити путем телефона 021/487-4186 од 10 до 14 часова.

 

Детаљније прочитајте ОВДЕ.

 

 

Извор: Агроклуб


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија