Кућа Добрих Вести

Login

Милион динара за најбољу пословну идеју

Оцените овај чланак
(4 гласова)

konkursssssБЕОГРАД - Нова Љубљанска банка (НЛБ) објавила је да је због великог интересовања учесника продужила рок за конкурс "Избор најбољег пројекта у области органске производње и прераде хране" до 10. септембра. 

На тај начин, НЛБ банка жели да омогући учешће свим заинтересованим за иновације у области органске пољопривреде.
Право на учешће имају сви пољопривредни произвођачи који имају регистровано пољопривредно газдинство, осим добитника из претходног конкурса.
Кандидати који конкуришу за награду од милион динара треба да ускладе пројекат са свим начелима сертификоване органске производње и прераде хране, а у супротном се пројекат неће разматрати.
Пројекат треба да садржи назив и основни циљ, детаљан опис активности уз навођење услова за реализацију, трошкове реализације, очекиване резултате, временски период реализације, као и податке о регистрованом пољопривредном газдинству.

Циљ - развој породичног бизниса

„Велики број квалитетних пројеката који су прошле године приспели на конкурс дају нам уверење да ће и овогодишњи конкурс бити успешан и плодотворан. Развој органске производње у Србији сматрамо веома значајним, не само зато што то налажу европски трендови у пољопривреди, већ пре свега због тога што је органски произведена храна данас императив здравља људи. Конкурсом желимо и да људима у Србији, пољопривредницима или онима који би то постали, покажемо да постоји могућност одрживог развоја индивидуалних газдинстава на свим подручјима Србије, али и да пошаљемо поруку породицама које имају у посед мање површине пољопривредног земљишта да уз мала улагања у органску производњу хране својој породици могу да обезбеде добар живот" - рекао је поводом конкурса Само Нучич, председник Извршног одбора НЛБ банке.
Више о конкурсу можете погледати ОВДЕ

                                                                                                        Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 26 август 2013 02:02
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија