Logo
Одштампајте ову страницу

Београд даје у закуп пољопривреднo земљиштe

Оцените овај чланак
(4 гласова)

beogradddddБЕОГРАД - Секретаријат за пољопривреду Града Београда најавио је да ће сутра објавити оглас за прикупљање писаних понуда за давање у закуп 5.291 хектара пољопривредног земљишта у државној својини на својој територији.

Земљиште које ће моћи да се узме у закуп налази се на територијама општина Барајево, Вождовац, Гроцка, Земун, Лазаревац, Младеновац, Нови Београд, Обреновац, Палилула, Раковица, Сопот, Сурчин и Чукарица, а обухваћено је Годишњим програмом заштите, уређења  икоришћења пољопривредног земљишта на територији града Београда за 2013. годину.
Земљисте се даје у закуп искључиво за пољопривредну производњу, не може се користити у друге сврхе и не може се давати у подзакуп.
Право учешћа на јавном надметању за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини имају правна и физичка лица које су уписана у Регистар пољопривредних газдинстава и имају активан статус.
Рок за подношење документације за пријављивање је 31. јануар.
О терминима за обилазак земљишта које се даје у закуп заинтересовани понуђачи се могу информисати на сајту града Београда wwww.beograd.rs или у Секреатријату за пољопривреду.

                                                                                              Извор: Кућа добрих вести/beograd.rs


Последњи пут измењено понедељак, 13 јануар 2014 23:07
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015