A+ A A-

Профи камп Бали Балкан боксинг уз Миљана Ровчанина

Оцените овај чланак
(0 гласова)

usesnici-konferencije-za-medije--profi-kamp-bali-balkan-boksing-uvodnaМлади српски професионални боксер 18- годишњи Миљан Ровчанин (крузер категорија) члан Порфи кампа Бали Балкан боксинг, боксоваће други професонални меч у каријери 19. маја у Хали спортова у Новом Београду на ревији коју организује Профи камп Чип, саопштено је на конференцији за медије у хотелу Бали Парадизо у земунском насељу Алтина.

У ревији ће учествовати и браћа Никола и Стефан Стевановић као и још неки талентовани српски боксери.

- Припреме за овај догађај смо почели и вредно радом са мојим тренерима Радославом Милутиновићем и Светиславом Николићем – рекао је Миљан Ровачнин који је недавно прекидом у другој рунди у мечу у Београду уписао прву профи победу после девет тријуфма у аматерском боксу.

- Знам да је у професионалном боксу успех могуће остварити само радом, редом и дисциплином и спреман сам на свако одрицање. Мој идол је Владимир Кличко, и он је, као и ја , висок за своју категорију.

Тренер Радосав Милутиновић је нагласио да Ровчанин има све предиспозиције да успе у свету професионалног бокса, али:

- Таленат, воља и физички квалитети нису довољни. Мора много да ради и да учи. Пред њиме је сјајна каријера али само ако буде упоран и дисциплинован. У овом послу нема пречица...

Менаџер Миљана Ровачанина Ненад Васиљевић, у естрадним круговима познатији као Неша Дизел такође сматра да треба имати стрпљења:

- Ово није подухват за годину дана, окупили смо се око пројекта који за пет, па чак и десет година мора да доведе једног српског боскера до светског
професионалног врха. Потребно је стрпљење, рад и квалитетна стручни штаб, али и финансијска средства и због тога позивам све љубитеље бокса да нам се
прикључе и да помогнемо једном изузетно талентованом спортисти да испуни своје, али и наше снове.

Љубиша Игњатовић из профи кампа Чип, није штедео комплименте за Миљана Ровчанина:

- У питању је један од наших највећих талената. Веома је важно што је почео у правим годинама, а још је важније да је око себе окупио људе који знају шта је профи бокс, одличне стручњаке и сјајног менаџера. Ту је и веома важна подршка породице и наравно проф кампа Бали Балкан боксинг у који су укључени и изузетни спортски радници, међу њима и потпредседник Борислав Шутовић и Душан Ровчанин власнки хотела Бали Парадизо. Не бојимо се што ће се наша ревија борити за гледаност са финалом Лиге шампиона. Профи бокс има своју одану публику, надамо се да ће и уз Ровчанина бити доста највијача, а директан пренос меча Николе Стевановића почеће у 10,30 часова на Спорт клубу, а потом у одложеном преносу и остале борбе.

Остала је тајна бар до 19. маја који ће надимак одабрати Миљан Ровчанин:

- На њему је да га изабере и боље је да сам то уради него да га „крсте“ странци – нашалио се Ненад Васиљевић.

- Већ на ревији 19. маја знаћемо шта је одлучио.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 09 мај 2012 17:43
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани