Кућа Добрих Вести

Login

Миљан Ровчанин се припрема у Бару за други меч у профи каријери

Оцените овај чланак
(0 гласова)

rovcanin-levo-na-pripremama-u-baru-uvodnaСрпски боксер Миљан Ровчанин, најмлађи крузераш у Европи, 18. маја боксоваће други меч у профи каријери у Хали спортова у Београду, а ривал ће му бити Хрват Иван Матек. Овај дуел ће бити уводна борба пред меч српског професионалца Николе Стевановића који брани ИБФ појас.

- Знамо да нас чека тежак противник – каже тренер Радослав Роки Милутиновић.

- Матек има два меча, победу и пораз у досадашњој каријери и због тога ништа нисмо хтели да препустимо случају, припремамо се као да је у питању меч за шампионски појас! Миљан је спреман, јер све што смо радили је прилагођено њему. Тако тренирају и ММА борци а познато је да су то најјачи тренинзи. Захваљујемо се особљу хотела “Сидро” и директору Драгану Никезићу на гостопримству јер се осећамо као код куће, а велику помоћ пружио нам је и Јован Ђурић.

После одличне аматерске каријере и сјајног дебитанстког меча у Хотелу Југославија који је завршио нокаутом у другој рунди, Миљан Ровчанин из Бара најављује дорбу борбу и нови тријумф.

-Имамо изванредне услове у профи кампу “Биг боди” и веома захтеван програм рада тренера Радослава Милутиновић, биће испуњен до краја. Са њим усавршавам “стенд ап” технику, а за физичку припрему је задужен најбољи црногорски тешкаш и ММА борац Данило Јововић. Јововић заједно са Сеадом Ђозовићем помно прати мој рад. Њихова помоћ и савети су ми драгоцени и уверен сам да ћу уписати и другу професионалну победу – поручио је Миљан Ровчанин.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 18 мај 2012 15:58
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија