Кућа Добрих Вести

Login

Мерима Аранитовић

Мерима Аранитовић

Мерима Аранитовић - рођена и живи у Новом Саду. Ради у Карловачкој гимназији. Предавач, блогер, флоритерапеут, кулинар у покушају. У текстовима, на својим блоговима, комбинује дугогодишње педагошко искуство у раду са децом и одраслима, искуства стечена на радионицама и семинарима из психологије и анализе снова, и флоритерапије, стварајући свој лични холистичко-едукативни правац мотивације и подршке. Њени текстови су нека врста надахнутих беседа, приче о дејству одређених цветних есенција, о томе како пронаћи и сачувати себе, шта би било добро прочитати, погледати, на којим смо заблудама одрастали, и како данас живети срећно упркос свему. Лепа и топла реч, приче о добрим људима и догађајима, свему ономе што може да оплемени живот и унесе радост у живот јесте оно што ју је везало за Кућу добрих вести. Блогови: www.ritamdana.com i www.cvetnaterapija.ritamdana.com.

Веб сајт::

На кафи са "Нај женом"

понедељак, 27 фебруар 2017 15:09 Објављено у Људи

sanjinaslikaГошћа Куће добрих вести с добрим поводом – Сања Цигановић овогодишња "Нај жена" према избору магазина Блиц жена.

Једи споро и буди сасвим свој

недеља, 01 јануар 2017 11:00 Објављено у Култура

devojkerestornannnБЕОГРАД - Брзина којом уносимо храну у себе, према истраживању, има директне везе са осећајем ситости. Осећај ситости изазива и осећај среће и задовољства.

Kарловачка гимназија – 225 година постојања

уторак, 01 новембар 2016 17:38 Објављено у Култура

img200202БЕОГРАД - Најстарија гимназија у Срба – Карловачка гимназија данас слави 225. рођендан.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија