Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс Истраживачке станице Петница за учешће у програмима

Оцените овај чланак
(4 гласова)

isp20163433434БЕОГРАД - Истраживачка станица Петница, институција за рад са средњошколцима заинтересованим за природне, математичке, техничке и друштвене науке, расписала је конкурс за пријављивање кандидата за учешће на Програмима у 2017. години.


Позвани су сви из Србије и других земаља региона којима језик није баријера, а волели би да се опробају у научно-истраживачком раду, да се друже са вршњацима сличних интересовања, да науче нешто ново, да истраже свет око себе, да се пријаве.


Истраживачка станица Петница, подстиче све ученике, не само оне са најбољим резултатима у школи, да се усавршавају, прошире своје видике и испробају нешто ново. Оцене нису пресудан фактор у селекцији, јер је мотивација и интересовање много важније.

 

untitledfffd44545

 

Пре него што кандидати крену са прикупљањем докумената и попуњавањем пријаве, препоручујемо да се детаљно информишу о начину пријављивања на овом линку.

 

Рок за пријављивање је 20. новембар 2016.


Истраживачка станица Петница подстиче ученике из свих средина (без обзира на величину места становања или школовања) и без обзира на социо-економско стање у породици да се пријаве за учешће на Програмима у 2017. години.


Пре него што ученици почну да попуњавају фомуларе позивамо их да пажљиво прочитају документ, а пре него што почну да пишу аутобиографију да погледају сугестије у документу.


Стручни селекциони тим ће посебно обратити пажњу на кандидате који долазе из малих и/или сиромашних средина.


Финансијско стање школе или породице не сме бити селекциони фактор за избор најбољих учесника Програма у Петници.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 08 октобар 2016 23:05
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија