Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс за пројекте промоције науке

Оцените овај чланак
(2 гласова)

cpn3centarБЕОГРАД - Љубитељи науке и ове године имају прилику да аплицирају за средства Центра за промоцију науке и реализују своје пројекте током 2017. 

 

Пријаве на Јавни позив подносе се искључиво електронски до 19. априла, oбјавио је Центар за промоцију науке.

 

У складу са расположивим буџетом и упркос финансијским изазовима, а по одлуци Управног одбора Центра, укупна средства која се додељују су ове године за нијансу виша него претходне и износе 7.670.000 динара.


Категорије за које се заинтересовани могу пријавити усклађени су са новим предлoгом Програма промоције науке у Србији од 2017. до 2020. године.

Иначе, ове године је пројекте могуће пријавити у пет категорија:


- Пројекти промоције науке у научним клубовима,
- Пројекти промоције науке са обухватом до 10.000 грађана,
- Пројекти промоције науке са обухватом преко 10.000 грађана,
- Идејна решења за интерактивне експонате у парковима науке и
- Пројекти израде експоната који ће се реализовати у парковима науке.


Јавни позив за подношење пројеката у прве четири категорије отворен је до 19. априла, док се Јавни позив за категорију 5 спроводи пошто буду изабрана идејна решења из категорије 4.


Пријављивање на Јавни позив врши се, као и претходних година, искључиво електронским путем. Пријава на конкурс врши се на ОВОЈ страници.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 27 март 2017 21:55
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија