Logo
Одштампајте ову страницу

Сарадња ФСС и Апатинске пиваре

Оцените овај чланак
(0 гласова)

uvodnaБЕОГРАД - Фудбалски савез Србије и Апатинска пивара, потписали су данас Уговор о сарадњи, којим ће „Јелен Пиво“ бити званично пиво фудбалске репрезентације Србије.
Четворогодишњим уговором потврђена је дугогодишња подршка коју Јелен Пиво већ годинама пружа спорту, првенствено домаћем фудбалу, саопштила је Апатинска пивара.

„Природно је да је највећи српски пивски бренд постао спонзор фудбалске репрезентације наше земље. Јелен Пиво је уз домаћи фудбал већ годинама, а четворогодишњом сарадњом са репрезентацијом Србије потврђујемо нашу намеру да допринесемо даљем развоју српског фудбала. Наша велика жеља је да помогнемо одлазак Србије на Светско првенство у Бразилу 2014“, нагласио је Илија Шетка, директор Апатинске пиваре.

 

Уз подршку спонзора до Светског првенства

 

У знак почетка успешне сарадње директору Апатинске пиваре Илији Шетки председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић поклонио је дрес репрезентације са потписима играча.

„Изузетно нам је драго што спонзорски пул ФС Србије проширујемо са Апатинском пиваром, изузетно цењеном и успешном фирмом. Познато је да је Јелен Пиво велики пријатељ фудбала, тако да је и наша одлука о сарадњи, гледајући са тог аспекта, потпуно логична. Дубоко сам убеђен да ћемо дуго и успешно сарађивати, на заједничко задовољство навијача и свих поштовалаца фудбала”, рекао је Караџић.

Потписивању уговора присуствовао је и селектор фудбалске репрезентације Србије Синиша Михајловић, као и бројне угледне званице из света фудбала.
Апатинска пивара већ годинама подржава домаћи фудбал, а наша најелитнија лига, Јелен Супер лига већ пет година носи назив најпопуларнијег бренда Апатинске пиваре - Јелен пива.

Сарадњом са Фудбалским савезом Србије, Јелен Пиво наставља да гради чврсту везу са фудбалом, као и да промовише спорт, праве спортске вредности и врхунску и фер игру, наводи се у саопштењу Апатинске пиваре.

Извор: Кућа добрих вести


Александар Цвејић

Новинар Александар-Саша Цвејић рођен је 1953. године у севернобанатском селу Ђала. Основну и средњу школу похађао је у родном месту и Београду. Факултет политичких наука, на одсеку за новинарство, завршио је у Београду. Ожењен је супругом Светланом са којом има кћерку Катарину и сина Илију. Радио је у Спортској рубрици Новинске агенције Танјуг од 1978. до 2011. године. У новинарској каријери пратио је догађаје из више од 40 спортова. Извештавао са више Олимпијских игара, светских и европских шампионата у фудбалу и боксу. Пет година је обављао функцију генералног секретара Удружења спортских новинара Србије.

Најновије од Александар Цвејић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015