Кућа Добрих Вести

Login

Бизнис конференција “Туристичко тржиште Југоисточне Европе - SEET 2018“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

dkfkdfkdjf879798989-1Осма Бизнис конференција “Туристичко тржиште Југоисточне Европе - SEET 2018 одржаће се 3. октобра 2018. у Сава центру у Београду под институционалним покровитељством Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије.

 

Бизнис конференција SEET 2018 фокусирана је на препознавање нових могућности за повећање прихода туристичког тржишта ЈИЕ, нове облике повезивања и позиционирања региона као јединственог туристичког тржишта са посебним акцентом на промоцију приоритетних туристичких дестинација, јачања идентитета туристичких рута региона, привлачење туриста са далеких емитивних тржишта и стимулацију рецептивног туризма.

 

Потенцијал за повећање прихода туристичке привреде у Региону кроз оџиви раст и конкурентност, огледа се у унапређењу туристичке инфраструктуре, јачању туристичких капацитета, истицању гостољубивости локалног становништва, подстицању свести о потреби очувања аутохтоних вредности уз оптималну валоризацију природне и културно-историјске баштине, заштити околине и системском унапређењу асортимана и квалитета укупне туристичке понуде Региона као целине.

 

Конципирана као синергија више целина (Пленарни део, Б2Б састанци, Округли сто, ЕXPO,...) SEET 2018 у фокус ставља пословни интерес учесника. У циљу бољег повезивања и ближе сарадње, учесницима је обезбеђено низ могућности да прошире стручна и практична знања, размене идеје, прате презентације најбољих примера из праксе, као и оптимални услови да своје знање, искуство и ресурсе ставе у функцију ефикасније артикулације међусобних интереса за креирање нових тржишних стратегија.

 

На Бизнис конференцији SEET 2018 традиционално ће се окупити више од 400 делегата из ЕУ, Русије, Кине, УАЕ, Турске, земаља Југоисточне Европе,… међу којима су високи представници релевантних институција и привредних асоцијација, признати међународни стручњаци за област одрживог развоја бизниса у индустрији туризма, представници државних и локалних управа, директори националних туристичких организација, образовних и јавних институција, као и доносиоци одлука водећих компанија из области туризма и релевантних индустрија…

 

Од стране домаће, међународне туристичке привреде, стручне јавности и медија SEET 2018 је оцењен и признат као изузетан пословни скуп, високог стандарда и квалитета организације, који повезује све релевантне учеснике туристичког тржишта, подстиче креирање савремених тржишних стратегија за позиционирање Региона као квалитетне, препознатљиве и пожељне туристичке дестинације која треба да осигура дугорочну профитабилност и одрживу конкурентност.

 

Извор: Кућа добрих вести/SC


Последњи пут измењено понедељак, 27 август 2018 21:31

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија