Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс “Пет идеалних дана за одмор у Србији“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

serbianedvendrueresПортал „Serbian Adventures“ расписао је Конкурс „Пет идеалних дана за одмор у Србији“ на којем могу да учествују смештајни објекти, туристичке организације и локалне лиценциране агенције, кластери, локалне самоуправе са територије Србије, невладине организације и сл. Пријаве се подносе до 15. фебруара електронским путем.

 

Циљ конкурса је да се подстакне креирање нових туристичких програма који би изазвали пажњу и подигли интересовање и жељу за одмором у Србији, како би се побољшала туристичка понуда одмора и повећао број туриста на дестинацијама у Србији.

 

Награде најбољима биће уручене 22. фебруара, током Београдског сајма туризма (од 21. до 24. фебруара). На Сајму ће бити додељена и посебна признања по избору корисника друштвених мрежа који ће такође имати прилике да гласају за најбоље програме.

 

Подносиоци пријава треба да креирају што занимљивије туристичке програме, којима би на најбољи начин представили локалне атракције, културу, обичаје, гастрономију и све активности које су на располагању туристима. Тако ће туристи пре доласка на дестинацију бити информисани о различитим могућностима које су им на располагању како би кренули на “пет иделаних дана за одмор у Србији”.

 

Најбољи програми подразумевају осим пружања услуга смештаја и исхране добро осмишљене и „упаковане“ садржаје које се нуде различитим циљним групама, породицама са децом, паровима, старијој популацији, љубитељима авантуризма, активног одмора у природи, али и хедонистима, љубитељима винских рута и других специфичних садржаја које српски организатори путовања могу да реализују.

 

Смештајни објекти који су у програму ваучера могу своје програме понудити за цену умањену за вредност ваучера.

Организатор конкурса је платформа за онлине резервисање путововања по Србији - СербианАдвентурес.цом. На овом сајту се могу добити и све детаљне информације о конкурсу.

 

Кандидати који се пријаве до 8. фебруара добиће и бесплатне консултантске услуге у циљу дефинисања што квалитетнијег туристичког програма!

 

Сви програми који буду задовољили критеријуме биће бесплатно представљени на овом сајту на којем туристи могу да их онлине резервишу.

 

„Serbian Adventures“ је јединствена онлине платформа за промоцију и резервисање различитих програма путовања по Србији за домаће и стране туристе.

 

На сајту је представљено близу 200 различитих понуда излета, активности и трансфера које нуди око 30 различитих организатора. Програми путовања се могу бирати по датуму, дестинацији, месту поласка или теми. Сви туристи који своја путовања резервишу преко ове платформе имају могућност да после туре оцене туру и оставе свој коментар. До сада су на сајту били представљени само излети и путовања док овим конкурсом се отвара и категорија Одмор. Представљање понуда на овом порталу је бесплатно.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено субота, 09 фебруар 2019 16:26

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија