Кућа Добрих Вести

Login

Који хотели су Амбасадори добре услуге 2019

Оцените овај чланак
(2 гласова)

SinisazivkovicceНајвећа признања у хотелској индустрији Србије, под брендом „Амбасадори добре услуге“ за 2019. годину, додељена су 14. годину за редом на Гала вечери хотелијера, одржаној у београдском хотелу „Crowne Plaza"  у организацији редакције часописа Туристички Свет, а уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација.

 

Овај хотелијерски "Оскар" представља својеврстан знак препознавања за најуспешније у хотелској индустрији, туризму и пратећој привреди, за оне који су се издвојили од других: успешним пословањем, бескомпромисним квалитетом, новим стандардима, авангардним пројектима, креативним, профитабилним концептима, практичним вештинама... оне који стално улажу у сопствени развој и развој својих запослених.

 

О добитницима признања одлучивао је шесточлани жири, у саставу: председник жирија проф. др Слободан Унковић, професор емеритус Универзитета Сингидунум, Радомир Самчевић – оснивач и директор Агенције ХТ, др Љиљана Косар, професор Београдског Универзитета, Јелена Шулеић – генерални директор београдског хотела Амстердам, Пеђа Филиповић – оснивач ЊАПФ и Љиљана Реброња – главни и одговорни уредник Туристичког Света.

 

За 14 година број "Амбасадора добре услуге" нарастао је на више од 2 стотине и захваљујући добрим селекторима - нико још није испао из тог елитног клуба. Ексклузивну ознаку квалитета и симбол престижа, који носи, пре свега, снажну, мотивишућу поруку да је исказивање захвалности и поштовање људи најјачи ветар који подиже крила свих малих и великих "амбасадора" подстичући их да у посао улазе са страшћу и да га раде посвећено, за 2019. годину освојили су:

 

   Гранд хотел Торник, Златибор, у категорији "Хотел године"

   Иван Виторовић, генерални директор Мона Хотел Манагемент-а, у категорији "Лидер хотелске индустрије"

   Владимир Маринковић, ГМ београдског хотела Саинт Тен, у категорији "ГМ године"

   Хотел Crowne Plaza, Београд, у категорији "Хотелски тим продаје & маркетинга"

   Хотел Sheraton, Нови Сад, у категорији "Хотелски тим сектора соба"

   Хотел Tonanti, Врњачка Бања, у категорији "Хотелски тим сектора хране и пића"

   Хотел Рамонда, Ртањ, у категорији "Нови квалитет"

   ПРЕЗИДЕНТ ХОТЕЛИ, Нови Сад, у категорији "ПРЕСС звездица"

   Симпо, Врање, у категорији "Партнер хотелске индустрије"

   МП Интернешенел, Београд, у категорији "Партнер хотелске индустрије"

   Ненатекс Текстил, Шабац, у категорији "Партнер хотелске индустрије"

   Хотел Праг, Београд, јубиларно признање "Златна повеља квалитета и трајања" за 90 година пословања

   Хотелска кућа Casa del Mare, Црна Гора, јубиларно признање "Златна повеља квалитета и трајања" за 10 година пословања

 

Ове године по прву пут признање је додељено у категорији "хуманитарна дипломатија". Орден "Амбасадор добре услуге" И реда додељен је Њ.К.В. Принцези Катарини Карађорђевић за велики допринос туристичкој промоцији Србије у свету кроз хуманитарне активности, а признање у категорији "хуманитарна дипломатија" припало је и Беатрис Грозданић, која је свој живот посветила хуманитаром раду.

 

Извор: Кућа добрих вести/Туристички свет


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија