Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс за доделу признања "Амбасадори добре услуге 2020”

Оцените овај чланак
(2 гласова)

workshoppppppПризнање Амбасадори добре услуге установила је Редакција часописа Туристички Свет још 2006. године, с идејом да добрим примерима из праксе охрабрује хотелијере на раст и позитивне промене.

 

И од тада до данас, ово признање се додељује, уз подршку ресорног Министарства, најуспешнијима у хотелској индустрији, туризму и пратећој привреди у Србији за: искорак у освајању и одбрани квалитета производа и услуга, њихово унапређење, иновативност, постављање нових стандарда и профитабилнијих концепата, као и за изузетне пословне резултате у текућој години.

 

Захваљујући кредибилитету редакције која га додељује, високом покровитељству, угледним члановима Стручног жирија и елитној репрезентацији досадашњих добитника, признање Амбасадори добре услуге постало је једно од најпрестижнијих у Србији и свакако јединствено у региону.

 

Овај својеврсни “Оскар хотелијерства” препознат је као ексклузивна ознака квалитета, а његови лауреати – као узор којем се тежи! Зато је и сама номинација за Амбасадора добре услуге – не само част за оне који су кандидовани, већ и снажна мотивација за сопствени раст и оснаживање других, с циљем да се на таквом темељу изграђује успешна и профитабилна кућа у којој раде задовољни људи.

 

Како бисмо подржали хотелијере у исказивању захвалности и поштовања онима који то заслужују у Хотелском домаћинству, и њиховом мотивисању за даљи напредак и раст, и ове године расписујемо Конкурс за доделу признања Амбасадори добре услуге запосленима на следећим радним позицијама:

 

   МЕНАЏЕР ХОТЕЛСКОГ ДОМАЋИНСТВА

   СОБАРИЦА/СОБАР

   ХИГИЈЕНИЧАРКА/ХИГИЈЕНИЧАР

 

Уз писано образложење предлога, за ово највеће признање у струци могу да се номинују запослени у Хотелском домаћинству који испуњавају следеће критеријуме: посвећеност послу, иновативност / креативност у пружању квалитетне услуге, таленат за тимски рад, изграђивање добрих међуљудских односа у сектору, редовно унапређење знања и пословних вештина...

 

У пријави је ОБАВЕЗНО навести: образовање; радно искуство у хотелском домаћинству (хотели и њихове категорије); за менаџера хотелског домаћинства - радно искуство на позицији менаџера; знање страних језика; додатна едукација; оцена са боокинг-а! ПОЖЕЉНО: препорука директора.

 

 

Конкурс траје до 30. марта 2020, а свечана додела признања, на основу одлуке Стручног жирија (у саставу: проф. др Слободан Унковић – почасни председник, проф. др Љиљана Косар, Раде Самчевић, Јелена Шулеић, Љиљана Реброња и Адриана Докмановић – Амбасадор добре услуге 2019), биће уприличена 6. априла у Хотелу „Слобода“ у Шапцу на 3. Хотел Housekeeping Workshop.

Пријаве за Конкурс слати меилом на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Туристички свет/Кућа добрих вести

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија