Кућа Добрих Вести

Login

Домаћи смештај у Србији - све на једном месту

Оцените овај чланак
(2 гласова)

smesetajsrbijaodmorКако би подржали домаћи туризам Александар и Марија, који воде страницу Компас каже Србија су дошли на идеју да помогну власницима приватних смештаја у Србији тако што су направили место где ће они моћи да представе своје објекте и понуду.

 

Бесплатно представљање смештаја

 

Потребно је да сви заинтересовани власници смештаја посете сајт topsmestaj.com и пријаве се за бесплатно постављање смештаја у трајању до краја године. Процедура је врло једноставна. Постоји формулар који је потребно попунити након чега ће им се администратор јавити и дати даље инструкције. Овом акцијом биће обухваћено 100 смештаја.

 

Сајт Topsmestaj.com је ту да помогне онима који нуде смештај, да на једном месту могу да се представе али и онима који траже место за одмор да лакше до њега дођу.

                                                   

                                              Izvordjerdap36000000

Како можете да помогнете?

 

Две ствари можете да урадите и подржите акцију:

 

Уколико познајете власнике смештаја, пошаљите им овај позив како би се прикључили акцији

Уколико тражите смештај посетите сајт и пронађите место за одмор.

 

Сасвим спонтано је и креирана фејсбук група Смештај за одмор у Србији, која већ сада броји близу 2000 чланова, где се нуде и траже смештаји, деле савети, препоруке и искуства.

 

 

Подаци из претходне, 2019. године, која је била рекордна, показују да је скоро изједначен број домаћих и страних гостију који су се одмарали у нашој земљи. Покретачи акције верују да ће помоћи да се већи број грађана одлучи да проведе одмор и викенде уживајући баш у Србији.

 

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија