Кућа Добрих Вести

Login

Услови коришћења

Оцените овај чланак
(0 гласова)

"Кућа добрих вести" омогућава коришћење услуга и садржаја свог портала под доле наведеним условима коришћења који се односе на све садржаје и услуге „Куће добрих вести“. Коришћењем било ког дела портала и подсајтова интернет новина „Кућа добрих вести“ сматра се да су корисници упознати са овим условима и користе садржај овог портала искључиво за личну употребу и на сопствену одговорност.„

"Кућа добрих вести" онлине има ауторска права на све садржаје (текстуалне , визуелне и аудио материјале, базе података, програмерски код). Неовлашћено коришћење било ког дела портала, без дозволе власника ауторских права, и без навођења и повезивања (линковања) извора информације (Кућа добрих вести), сматра се кршењем ауторских права "Куће добрих вести".

 

1. "Кућа добрих вести" задржава право имена, укидања било ког садржаја, или услуге на порталу без претходне најаве.

 

2. "Кућа добрих вести" се састоји од ауторских дела, садржаја оглашивача, бесплатних садржаја и линкова на друге интернет странице (спољашње везе). Све садржаје са нашег портала користите на сопствену одговорност.

 

3. "Кућа добрих вести" не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе

 

4. "Кућа добрих вести" поштује приватност својих корисника и посетилаца портала и податке о корисницима који се неће давати на увид трећој страни. Корисници дају сагласност да их „Кућа добрих вести“ обавештава о новинама и акцијама.

 

5. Корисницима сајта "Кућа добрих вести" је забрањено:

 

- Објављивање, слање и размена увредљивих, претећих, расистичких садржаја који су у супротности са законима Републике Србије, међународним законима.

- Објављивање,слање и размена информација за које посетилац зна или претпоставља да су лажне, а чије би коришћење нанело штету другим корисницима.

- Лажно представљање и неовлашћено представљање у име другог правног или физичког лица.

- Објављивање и размена садржаја заштићених ауторским правима.

- Објављивање и размена садржаја о коришћењима без њихове сагласности.

- Свесно објављивање, слање и размена садржаја који садрже вирусе или сличне програме настале у циљу уништавања, или ограничавање у раду било ког компјутерског софтвера или хардвера и телекомуникацине опреме.

- Прикупљање, неовлашћено чување и оглашавање података других посетилаца портала и корисника.

 

6. Непоштовање наведених услова коришћења услуга и садржаја овог портала је основ за подношење тужбе надлежном суду.


Последњи пут измењено понедељак, 10 септембар 2012 19:20
Nebojša Pantić

Donec sed odio dui. Maecenas faucibus mollis interdum. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Maecenas faucibus mollis interdum. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Donec sed odio dui. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија