Кућа Добрих Вести

Login

Сајам туризма - испуњава жеље

Оцените овај чланак
(4 гласова)

turizammmmБЕОГРАД - Београдски сајам туризма, који се ове године одржава под мотом "Испуњавамо жеље", биће одржан од 27. фебруара до 2. марта, а земља партнер је Индонезија.

На сајму ће се представити више од 1.000 излагача, представници туристичких агенција, савеза и организација, хотела, туристичких центара, ловног туризма, ваздухопловних компанија, међународних тур оператора, наведено је на интернет и фејсбук страници Београдског сајма.

Прошле године на Сајму туризма своју понуду представило је више од 880 излагача, а број посетилаца премашио је 58.000.

Међународни карактер манифестације потврђује више од 250 иностраних излагача из 43 земље у прошлој години, а за овај пословни сајам из године у годину заинтересован је све већи број излагача из целог света.

Београдски сајам туризма, основан 1978. године, од 2003. године је члан Европске асоцијације туристичких пословних сајмова (ETTFA), а такође и Светске асоцијације туристичких пословних сајмова (ITTFА).

Под окриљем Сајма туризма, од 2005. године одржава се и  Сајам угоститељске опреме - HORECA, а у истом термину одржава се и Међународни сајам вина BEOWINE.

Сајам се одржава једном годишње, а радно време сајма је - 27. фебруара од 10 до 18 сати, 28. фебруара до 19 сати, а 2. марта до 17 сати.

Овогодишњи мото највеће туристичке манифестације у земљи и југоисточној Европи је "Испуњавамо жеље", а земља партнер је Индонезија, најразуђенија острвска држава на свету, са великим туристичким и културним потенцијалом.

Извор: Кућа добрих вести/Београдски сајам 


Последњи пут измењено недеља, 09 фебруар 2014 22:59
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија