Logo
Одштампајте ову страницу

Одређене екипе за меч са Румунијом

Оцените овај чланак
(1 Глас)

 

1vrbaspriremeandjelkovicmilosavbaracsantoВРБАС - После припрема у Врбасу селектори српских куглашких репрезентација одредили су екипе за пријатељски меч са Румунијом у Тиргу Мурешу 14. и 15. марта.


 Селектор сениора Милош Поњавић повео је Вилмоша Заварка и Даниела Тепшу (Спорт, Подбрезова),  Милоша Симијоновића, Радована Влајкова  и Игора Ковачића (сви Београд), Роберта Ерњешија (Сегедин), Уроша Јагличића и Горана Чалуковића (Металац, Горњи Милановац).
 На списку селектора сениорки Драгана Фатовића су: Зорица Бараћ, Ливиа Санто (обе Пионир, Суботица), Јована Стантић и Маријана Орос (Раднички, Нови Сад), Ксенија Милосав (СПЦ Војводина, Нови Сад), Јасмина Анђелковић (Џамбо инвест, Нови Сад), Весна Бошков (Банат, Зрењанин) и Марија Кресовић (Кристал, Зрењанин).
1vrbaspripremevlajkovzavarkocalukovickovacicСелектор кадета Мирко Чуквас одлучио се за ову шесторку: Жељко Гарафијат и Желислав Јакаб (Долина, Падина), Вук Бошков (Банат, Зрењанин), Себастијан Молнар (Јединство, Нови Бечеј), Илија Остојић (Врбас) и Немања Балаћ (Апатин). Код кадеткиња, које води селектор Љубомир Штетин,  у Румунији ће играти: Хермина Лукач (Пионир), Кристина Љубенковић (Победник, Београд), Ангела Золнаи (Јединство, Нови Бечеј), Оливера Чикош и Милица Перин (Банат, Зрењанин) и Ивана Арсић (Прва петолетка, Трстеник).
1vrbaspriremezavarkoibaranjВођа српске делегације у Румунији биће Урош Драгојловић председник КСС који је истакао:
- Ово је први од три пријатељска меча  до поласка на сениорски и кадетски Шампионат света чији ће домаћин бити  Шпајхерсдорф у Немачкој од 12. до 23. маја.  Играћемо, потом, 19. априла у гостима против сениорских селекција Немачке а последњи и најјачи  тест нам је против светских шампиона селекција Мађарске у Бањи Јунаковић и Бачкој Тополи 2. и 3. маја. Ове године имамо много обавеза и  богат програм и без подршке Министарства омладине и спорта Србије не бисимо могли да га спроведемо на чему се још једном посебно захваљујемо.

Избор: Кућа добрих вести


Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Најновије од Бранимир Васић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015