Logo
Одштампајте ову страницу

Акција Радија С: Србија је најлепша

Оцените овај чланак
(1 Глас)

najlep11111БЕОГРАД – У организацији Радија С (Radio S) и С Медије (S Media) под називoм “Србија је најлепша” и да поделе своје фотографије, видео записе, текстове или аудио записе на страници www.srbijajenajlepsa.rs.


Најбоље оцењене радове очекују поклони, најавио је Радио С.


О акцији


Многи се сећају пароле “Упознај домовину да би је више волео”. Путујемо широм света, тражимо рај на земљи, а лепоте Србије познаје мали број људи који живи овде. Равница на северу, планине и брежуљци на југу, неправедно су запостављени делови наше земље! Више волимо да путујемо у иностранство него да, рецимо, обиђемо “Ђавољу варош”. Већина нас не зна шта је то цветање Тисе, колико нас је удисало ваздух Голије, присуствовало косидби на Рајцу или сплаварило Дрином? Србија је лепа, уствари Србија је најлепша, али чини се да нашем оку то промиче. У Србији можете обићи преко 30 планинских врхова, двадесетак великих језера, четири велика водопада, пет националних паркова и 6.167 градова! У Србији се поред српског може чути још шест језика. У Србији се добро једе. Од сремског кулена, преко златиборске пршуте, лековачких пљескавица, прасића са Ибарске магистрале, јагњади са Пештера, сирева, кајмака, млека, ракије, меда…


Природна богатства, најлепши и најдуховитији људи, традиција стара стотинама година, културна наслеђа, таленти које имамо и музика коју слушамо и за коју смо талентовани, најјаче су карактеристике по којима смо познати.

najlepsaaaaa
Механизам акције


Позивамо вас да учествујете у акцији “Србија је најлепша” и да тако заједно сазнамо још више о Србији. На сајту www.radios.rs имате прилику да у фотматима: слика, видео, текст или аудио запис поделите све што волите у нашој земљи.


Ако постоји место, предео, манифестација, људи, музика, улица, трг… било шта што показује да је Србија најлепша пошаљите фотографију, видео запис, или текст у којем ћете описати те лепоте које су можда, познате само вама!


Учешће у акцији имају сви који на сајту www.radios.rs  отворе свој профил преко кога у пет различитих категорија (Природа, Људи и Таленти, Традиција и Култура, Хумор, Музика) могу да прикажу Србију на најлепши и најаутентичнији начин кроз фото, видео, аудио и текстуални садржај.


Трајање акције

 

Акција „Србија је најлепша“ почиње 22. јуна и трајаће до 4. септембра када ћемо сазнати ко је на најлепши начин представио Србију!
Избор најбољих радова:


Најбоље радове на конкурсу у пет категорија: Природа, Хумор, Традиција и култура, Људи и Таленти, Музика бира жири Радија С. Приликом одлучивања о најбољим радовима у оквиру наведених категорија, жири ће узети у обзир и број лајкова, шерова, твитова које радови имају на друштвеним мрежама.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 06 август 2015 20:38
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015