Кућа Добрих Вести

Login

Караван „Моја Србија“ у Новом Саду

Оцените овај чланак
(2 гласова)

Novi sad totalnaaa

НОВИ САД - Протеклог викенда ТО Новог Сада промовисала је туристичке потенцијале у Зајечару, Нишу и Врању и тако отпочела медијску кампању у региону. 

Промотивни караван „Моја Србија“, део је истоимене кампање Туристичке организације Србије, намењене домаћим гостима у циљу представљања туристичке понуде Србије у летњем периоду и кренуо је кроз Србију прошле недеље.

Ове године Караван „Моја Србија“ проћи ће кроз 14 градова Србије: Београд, Ниш, Крагујевац, Чачак, Зрењанин, Сомбор, Крушевац, Ваљево, Пожаревац, Врање, Зајечар, Нови Пазар, Ужице и Нови Сад.

Протеклог викенда Нови Сад је био део промотивне туре у три града: Зајечар (09.јун), Ниш (10.јун) и Врање (11.јун).

Са великим задовољством истичемо да ове године Нови Сад бележи раст долазака и ноћења домаћих туриста и веома смо заинтересовани да нам и у наредном периоду у Нови Сад долазе домаћи туристи, како би сазнали шта је ново у нашој туристичкој понуди и уживали у бројним манифестацијама у нашем граду које се дешавају у наредном периоду.

Управо из тог разлога, Туристичка организација Града Новог Сада се одазвала позиву да учествује у Каравану „Моја Србија“ и да буде домаћин 01. јула од 17 до 22 на Тргу слободе у Новом Саду, где ће наши суграђани моћи да детаљније упознају понуду из целе Србије.

Истовремено, Туристичка организација Града Новог Сада је покренула медијску кампању у региону и путем билборда, којом позивамо наше комшије и суграђане да посете Нови Сад у наредном перидоу.

Билборди су постављени у следећим градовима: Љубљана, Загреб, Бања Лука, Сарајево, Нови Сад, Суботица, Београд, Ниш.

У наредном периоду очекујемо још већи прилив туриста у Нови Сад, што због учешћа и промоције у road show Кампањи „Моја Србија“, партнерској сарадњи са ТО Београдом који такође има road show кампању у региону путем које се промовише и Град Нови Сад као атрактивна туристичка дестинација. Када је реч о промоцији путем билборда у региону, можемо рећи да нам се представници туристичких агеција и туристи већ јављају да би сазнали додатне информације, а све у жељи да наш град посете у наредном периоду.

На крају са великим задовљством наглашавамо и чињеницу да ће Нови Сад у наредном периоду бити домаћин регионалним, европским па и светским првенствима, као и фестивалима од регионалног, европског па и светсог значаја.

Линк : http://www.novisad.travel/repertoari/MANIFESTACIJE%20JUN%202016.pdf

Извор: Кућа добрих вести/ТО Нови Сад


Последњи пут измењено петак, 17 јун 2016 22:42
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија