Кућа Добрих Вести

Login

У току је конкурс за доделу награде „Туристички цвет“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

etnoselo5656БЕОГРАД - „Туристички цвет“ је награда Туристичке организације Србије која се традиционално додељује за значајна остварења у подизању квалитета туристичких услуга, као и за допринос развоју, унапређењу и промоцији туризма у Србији.


Доделом овог највишег признања у туризму Србије, уједно се сваке године обележава и Светски дан туризма, чиме се указује на изузетно велики значај туризма за свеукупни привредни и друштвени развој наше земље, објавила је Туристичка организација Србије.


Предлози се могу доставити до 18. августа 2017. године на следеће начине:


- лично – на адресу Чика Љубина 8, други спрат, Београд;
- поштом – Туристичка организација Србије, 11000 Београд, поштански фах 90, са назнаком „Туристички цвет“; факсом на број 011 26 26 767 или на е-мејла: office@serbia.travel.


Поступак кандидовања и критеријуми за доделу награде, прописани су Правилником о додели награде „Туристички цвет“, који се налази на интернет страници Туристичке организације Србије www.srbija.travel.

 

За даљу комуникацију поводом награде Туристички цвет биће задужена Смиљана Новичић, саветник у Туристичкој организацији Србије: 011 6557 136, 062 278 646, snovicic@serbia.travel.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 12 јул 2017 11:32
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија