Кућа Добрих Вести

Login

Промоција Београда у Љубљани

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ljbuljana45454545БЕОГРАД - Туристичка организација Београда је 18. и 19. септембра успешно представила туристичку понуду нашег града на словеначком тржишту.


Промоција Београда је конципирана у три сегмента:


Конференција за медије је одржана у Градској кући уз присуство већег броја медија и представника туристичке индустрије Љубљане и Београда.

 

Конференцији је присуствовао Зоран Јанковић, градоначелник Љубљане.

 

Присутнима се обратила амбасадорка РС у Словенији, Зорана Влатковић.


Презентација Београда за словеначко тржиште у овој години је фокусирана на понуду за кратки градски одмор, догађаје и културне манифестације, актуелне туристичке програме и новогодишње празнике.


Туристичка понуда Београда промовисана је кроз богат промо материјал изложен на инфо пулту у центру Љубљане. Словенци, као и гости Љубљане су показали велико интересовање како за културна и спортска дешавања тако и традиционално за city break програме и новогодишње аранжмане.


Street performance: Велико интересовање је изазвала атрактивна промоција Београда на различитим туристичким амбијенталним целинама у Љубљани. Девојке и младићи у српским градским и народним ношњама, уз хор и кратке представе, извели су уметнички програм и уједно делили брошуре о Београду.


У банкет сали хотела Слон приређена је свечана вечера за допломатски кор, медије, колеге из туристичке привреде, уз пригодан културно уметнички програм. Захваљујући подршци Амбасаде РС у Словенији, међу званицама на свечаној вечери били су посланици у Европском парламенту, чланови дипломатског кора: амбасадори Грчке, Азербејдзана, БиХ, Ирске, Црне Горе, као и званицници града Љубљана.


Ученици уметничке школе „Лујо Давичо“ су извели пригодан сценски наступ. У оквиру вечерњег програма организована је изложба социјалног женског предузетништва као изузетно важан део нашег концепта промоције. На изложби су присутни имали прилику да уживају у прелепим уникатним радовима ручне израде удружења: Биоидеа, Етно Ана, Завичајни мостови...

                               

 pelsjslsjubgdef

 

ТОБ на сајму туризма у Москви


На Међународном сајму туризмау Москви, који се одржава од 19. до 21. септембра, Туристичка организација Београда је у оквиру наступа Туристичке организације Србије представила укупну туристичку понуду нашег града за тржиште Русије.

 

Делегација ТОБ је обавила низ разговора са представницима највећих туристичких агенција и организација из Москве и Русије. Настављени су разговори са представницима туристичких новинара из Русије који ће у току ове и наредне године посетити Београд и Србију, док је највеће интересовање посетилаца штанда ТОБ било за културном, угоститељском и манифестационом понудом нашег града.


На штанду ТОС своју турустичку понуду представиле су и ТО Сремски Карловци, ТО Врњачка Бања, ТО Републике Српске, ЈП Стара Планина, ЈП Скијалишта Србије, туристичке агенције Омнитурс, Луна Травел, Апелсин, Р-Турс, и хотел Crowne Plaza.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 22 септембар 2017 13:17

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија