Кућа Добрих Вести

Login

Избор за Mис туризма Kине и Србије

Оцените овај чланак
(1 Глас)

misturizamvorldБЕОГРАД - Србија ће бити прва и главна станица одржавања манифестације Miss World Travel, у оквиру које ће се одржати посебан догађај – избор за мис туризма Кине и Србије.

 

Организатори ове манифестације су Комитет Кине за међународни избор мис туризма и српска Влада.

 

Председник Србије, Председник савета за сарадњу са Кином, Министар туризма и други представници власти су позвани да својим присуством увеличају овај свечани догађај, као и многобројни представници Кинеских и српских великих компанија.

 

Miss World Travel је основан 1971 год. од стране Холивудског Фестивала лепоте.

 

Од оснивања 47 година је наставио да промовише лепоту тако да је у више од 60 замаља добио званичо признање и данас је познат као најутицајнија манифестација такмичења за лепоту. 2017 године је ова Miss World Travel интегрисан са интернетом у циљу популаризације и тим иновативним решењем је Miss World Travel организација и манифестација лансирана на нет чиме је постала врућа тема више милиона обожаваоца широм света .

 

Као један од најстаријих догађаја новијег доба из света моде и Избора за мис, Miss World Travel је увек показивао моћ лепоте, моде, културе и љубави.

 

Овог пута у Европи, Кинеско-српска манифестација Избор за мис туризма представља туристичку и културну размену као суштински спој традиције која се интегрише у модерну цивилизацију.

 

То није само Кинеско-Српски међународни Избор за мис туризма као лепа манифестација, већ је и сведок пријатељства између Кине и Србије, као и велики допринос пракси за политику “ један појас, један пут “.

 

 

Пословица каже: Мирис остаје сто година, траг на срцу остаје заувек. У складу са тим ће манифестација бити отворена свечаном церемонијом Оријенталног сто година чаја. Молитва представља култура чаја, кинеска елегација, кинеско сликање, обједињује етикета,одеца,бизутерије, и представља симбол Кине.

 

Благословена церемонија кувања чаја која се традиционално преноси са колена на колено, аранжирање цвец́а, свирање разних инструмената, традиционална калиграфија, разни фестивали И манифестације, традиционално шминкање, традиционални костими представљају суштину каја одређује и представља свету кинеску цивилизацију и кинески начин живота. Данас је церомонија Оријенталног чаја сто година, инструмент који служи глобализованом свету савремене кинеске мудрости која промовише мир, јединство и напредак свих народа у свету.

 

Након говора представника Владе Србије којим се поздравља долазак Кинеске Miss World Travel делегације као и делегације представника великих компанија из Кине и жеља за још успешнију и бољу сарадњу између Кине и Србије, представиће се генерални секретар Азијско-пацифицке финансијске елите и извршни директор Miss World Travel госпођа Лу Лу.

 

Она ће се захвалити српској влади на свечаној добродошлици и пожелети успех одржавања манифестације Miss World Travel у Београду.

 

Најузбудљиви трeнутак манифестације Избор за мис туризма биће додела награда, жири и организациони одбора заједно ће одабрати укупно шест кандидата по две мис две прве пратиље и две друге пратиље, а осталих 14 кандидаткиња ће бити амбасадори лепоте Кинеско-Српског Избора за мис туризма.

 

Манифестација ће се завршити сликањем свих учесника. Генерални директор госпођа Лу Лу ће поздравити и представити Оријенталну културу и лепоту целом свету И пожелети успешну сарадњу и дугорочно пријатељство између Кине и Србије.

 

Манифестација Избор за мис туризма Србије и Кине ће доказати да је пријатељство између Кине и Србије дугорочно и нераскидиво, наводи се у званичној најави.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 18 октобар 2017 13:09
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија