Кућа Добрих Вести

Login

Новогодишњи и божићни празници у Дечијем културном центру

Оцените овај чланак
(1 Глас)

dkcУ сусрет новогодишњим и божићним празницима, Дечји културни центар Београд у оквиру манифестације „Београдска зима”, коју организује Град Београд, осмислио је праву забаву за децу и њихове родитеље.

 

Током децембра и јануара публика ће моћи да види четири гала музичко-сценска програма, да посети Новогодишњи сајам и учествује у уметничким радионицама „Направи своју честитку” и „Креирај украс за јелку”'.

 

Улаз за све програме је слободан.

 

Први велики новогодишњи програм у Дечјем културном центру Београд је „Новогодишњи гала концерт” који ће се одржати у недељу, 16. децембра, у 12 часова на Великој сцени „Донка Шпичек”. На репертоару овог концерта су новогодишње и божићне популарне песме, у извођењу тренутно најактуелнијих извођача популарне музике за децу – Миње Суботе, Леонтине Вукомановић, Тијане Дапчевић, Иване Петерс, Мари Мари, Јелене Томашевић, Булета Гонцића и других. Њихове наступе ће испратити и наступ познатих дечјих хорова Дечјег културног центра Београд и „Чаролија”.

 

Пре и после концерта, у Атријуму Дечјег културног центра Београд, од 11 до 13 часова, деца ће имати прилику да учествују у уметничким радионицама и од 11 до 15 часова да посете Новогодишњи сајам.

 

Наредног викенда, 22. и 23. децембра, деца и њихови родитељи моћи ће да учествују у новогодишњим уметничким радионицама у Атријуму Дечјег културног центра Београд, али и на отвореном простору у „Магичном граду” на Тргу Николе Пашића, где ће се одржати концерт „Деда Мраз нам стиже у град” (22. децембра у 14 часова).

 

Програм „Божићни концерт у Дечјем културном центру Београд” одржаће се у суботу, 12. јануара, у 12 часова на Великој сцени „Донка Шпичек, док ће се на истом месту одржати и Светосавски концерт „Појте и утројте” заказан за 22. јануар, од 11 часова.

 

Извор: Кућа добрих вести/Beograd.rs


Последњи пут измењено четвртак, 13 децембар 2018 18:38

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија