Кућа Добрих Вести

Login

СРБИЈА НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ: Све што је потребно да знате

Оцените овај чланак
(2 гласова)

pobeda1233434343Репрезентација Србије је успела! Пао је Португал у Лисабону, Александар Митровић је био херој који нас је одвео директно у Катар! "Орлови" су победили у мечу генерације и директно су се пласирали на Светско првенство у Катару 2022. године.

 

Тим Драгана Стојковића Пиксија нашао се међу 32 екипе које ће се наћи на највећој фудбалској смотри, а Португалци ће овога пута морати да иду у бараж.

 

Сада се чека прво завршетак свих квалификација, а потом жреб за групну фазу у којој ћемо гледати "орлове".

 

Жреб који чекамо је на програму 1. априла 2022. године, а Србија ће у зависности од свог места на ФИФА ранг листи бити распоређена у један од шешира.

 

На спектакуларан начин, "орлови" су се придружили до сада квалификованим репрезентацијама Катара, као и победницима групе у евро-квалификацијама, Немачкој, Данској, Белгији, Француској и Хрватској. Такође, квалификован је и Бразил, као један од четири најуспешније екипе у Јужној Америци.

 

Тренутно је Србија 25. и изједначена је са Пољском, а после ове победе се очекује да сигурно одемо на неколико места већу позицију, а до априла имамо шансу да добрим играма побољшамо своје место и нађемо се у што бољем шеширу.

 

Европске репрезентације добиле су само 13 места, а међу 55 репрезентација наш тим је успео да директно оде на Мундијал. Браво момци!

 

Репрезентација Србије данас се враћа чартер летом из Лисабона у Београд.

 

Слетање на аеродром Никола Тесла предвиђено је око 20 сати и 20 минута.

 

НОВАК У ТРАНСУ ЗБОГ ОРЛОВА - ОТВОРИО ПРОЗОР, ПА СЛАВИО КАО НИКАД: Све се тресло кад је викнуо - ИДЕМО БРЕЕЕЕ!

 

 

Најбољи тенисер света је и те како умео да прослави велики успех Орлова у Лисабону.

 

Победа Србије над Португалом 2:1 довела је и Новака Ђоковића у делиријум, који је тријумф селекције Драгана Стојковића Пиксија и те како умео да прослави!

 

Толико да га је пола Торина чуло! Најбољи тенисер света у понедељак игра први меч на Завршном мастерсу, али ће ноћ пред окршај са Каспером Рудом тешко заспати!

 

Гол Александра Митровића у 90. минуту и пласман Србије на Мундијал учинио је да видимо Ђоковића како слави као ретко када.

 

"Идемоооо! Идемо брееее! Идемооооо!", викао је Ђоковић у својој соби, да би потом отворио прозор хотела и још једном гласно узвикнуо: "ИДЕМО!"

 

Како је то изгледало, погледајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести/Мондо

 

 


Последњи пут измењено понедељак, 15 новембар 2021 11:16

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија