Logo
Одштампајте ову страницу

СТОНОТЕНИСЕРИ: На Европском првенству у Минхену

Оцените овај чланак
(2 гласова)

stonitenisddfdfdfdfОсморо стонотенисера ће представљати Србију на Европском првенству у Минхену.

 

Европско првенство је и уједно квалификационо такмичење за Европске игре, које ће се одржати следеће године у Кракову од 21. јуна до 2.јула.

 

Боје Србије на Европском шампионату браниће Шурјан Сабина (сингл, женски дубл, микс дубл); Тодоровић Андреа (сингле, женски дубл); Вигњевић Драгана (сингл, женски дубл); Лупелеску Изабела (сингл, женски дубл, миџ дубл); Јефтовић Марко (сингл, мушки дубл); Каракашевић Александар (сингл, мушки дубл, микс дубл); Левајац Димитрије (сингл, мушки дубл, микс дубл) и Золт Пете (сингл, мушки дубл).

 

 

Такмичења почињу 13.августа. Од 15.20 часова, у другом колу квалификација, у микс дублу Каракашевић/Шурјан, чекају победника 1. кола квалификација. У првом колу квалификација, од 16.30, женски дубл Вигњевић и Лупулеску играће против Естонки Хансон и Авамери. , а Тодоровић и Шурјан ће наступити против Литванки, сестара Рилиските, у 17.05.

 

У мушком дублу Левајац и Молдавац Путиница играће против Швајцараца Мулеа и Стола у 17:40, а Пето и Јевтовић против Швеђанина Линда и Словака Њанга од 18.15 часова.

 

На основу ренкинга, микс дубл Левајац/Лупулеску, се пласирао директно у главни жреб, као и Каракашевић у мушком дублу са Словаком Шередом.

 

Распоред такмичења можете пратити на линку OВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено субота, 13 август 2022 22:40
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015