Logo
Одштампајте ову страницу

Носиоци националних признања прославили Светог Трифуна

Оцените овај чланак
(4 гласова)

1slavaivanamaksimovicicecakiticБЕОГРАД - Удружење носилаца националних признања прославило је своју славу Свети Трифун у Клубу спортиста Партизана. Присуствовало је преко 150 највећих асова, легенди спорта, освајача олимпијских светских и европских одличја, врхунских тренера и прослављених селектора.


Најмлађи гост била је 22-годишња Ивана Максимовић, освајач сребра на Олимпијским играма у Лондону прошле године у стрељаштву, која је добила и мајицу Удружења од члана Управног одбора Удружења носилаца националних призања прославељеног боксера Драгана Вујковића.
- Велика ми је част и задовољство што сам међу највећим легендама нашег спорта којима сам се дивила као мала – рекла је Ивана Максимовић.
Домаћини славе били су  насиоци националих признања из Партизана под покровитељством Спортског друштва Партизан.

Генерални секретар велике спортске породице црно белих Милан Обућина је такође добио мајицу на дар од Светлане Китић, председника удружења:
- Добро дошли у наш клуб, лепо се осећајте и са задовољством могу да приметим да су нам даме све лепше и боље држеће – рекао је Милан Обућина и за то добио аплаузе и пољупце од Светлане Китић.

Сарадња ВМА са спортистима

Удужење носилаца националних признања, као је истакла генерални секретар прослављена кошаркашица Љиљана Станојевић, брине о болесним члановима и у сарадњи са ВМА за њих је обезбеђена погодност да се прегледају у посебној амбуланти. Један од првих корисника ове погодности био је легендарни стонотениски стручњак Душан Османагић који је даровао мајицу удружења Зорици Стошић са ВМА:
- Желим да вам никада не буде потребна медицинска помоћ, али ако вам већ затреба од срца препоручујем ВМА – рекао је Душан Османагић.

- Отишао сам на рутински преглед и све сам захваљујући љубазном особљу завршио, а да нисам ни осетио.
Мајице су добили и музичар Пеца  задужен за добро расположење на слави и Маријана Павловић која је десна рука Љиљани Станојевић у прикупљању документације о члановима и чланарине.
Домаћини славе били су Горан Максимовић, Небојша Зоркић, Љиљана Станојевић, Јелица Комненовић, Биљана Мајсторовић, Александар Шоштар, Предраг Манојловић, Жељко Танасковић, Драган Животић, Предраг Перуничић и Александар Благојевић.
- Ово је дан када се слави и љубав и заљубљеност и нека ово наше дружење на слави буде у том духу – рекла је после сечења славског колача Светлана Китић.
Драган Вујковић је обећао да ће боксери – носиоци националних признања бити наредни домаћини славе 2014.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 14 фебруар 2013 19:02
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Најновије од Бранимир Васић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015