Кућа Добрих Вести

Login

Мандићева са Копаоника лети у Мерсин

Оцените овај чланак
(2 гласова)

priprememitekvondoКОПАОНИК - Милица Мандић, олимпијска шампионка из Лондона прошле године у теквондоу, завршне припреме за Медитеранске игре у Мерсину у Турској од 20. до 30 јуна, спровела је на Копаонику са другом из клуба Рељом Просеницом који ће бити у репрезентацији за СП у јулу у Макску, али и са осталим члановима Галеба  који су били сјајни спаринг партнери: Нинослав Бабић, Станимир Кујунџић, Будимир Кривокућа, Марко Ђуричић и Тања Танацковић.


Најуспешнијем тренеру у Србији 2012. Драгану Јовићу у стручном тиму асистирали су  Душко Илић са Академије Профекс са помоћником Марком Бошковићем, Марија Срећков, психолог, и Драган Јаблан кондициони тренер.
-Желим да се захвалим хотелу Гранд и МК групи који су нам омогућили да одрадимо завршне припреме пред Медитеранске игре у сјајним условима. Са њима смо почели  нови начин сарадње, због чега нам је веома драго и сигуран сам да ће дати резултате. Циљ нашег окупљања на Копаонику је био и да се мало издвојимо и “побегнемо” из Београда – рекао је Јовић, подсетивши да је пред њим још изазова овог лета. - Што се тиче Милице и Реље, који су део тима за Светско првенство у Мексику, припреме иду својим током. Једино нас брине мало повреда руке Милице Мандић, али надамо се да ће да је санира до почетка  Медитеранских игара. То нам је један од важнијих турнира, будући да смо прескочили два, у Аустрији и Швајцарској.
Јовић је најавио и изненађења у прелазном року:
- У плану је доста појачања, у клуб ће доћи одлични борци јер идуће сезоне имамо велике амбиције.
Милица Мандић је на прошлом светском првенству заузела треће место, али још не размишља о Мексику:
-Ово је  финиш припрема пред Медитеранске игре које су нам веома важне.  Направили смо добру атмосферу у сјајним условима у хотелу Гранд, захваљујући МК Групи. Истим темпом настављамо у Београду до поласка у Мерсин. По повратку долази важан део рада јер до СП није остало много времена.

Извор: Кућа добрих вести


Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија