Logo
Одштампајте ову страницу

Одржано регионално CrossFit такмичење

Оцените овај чланак
(2 гласова)

pobedniciiiiiSerbian Throwdown 2015, једно од највећих регионалних такмичење у CrossFit -u, одржано је 3. и 4. октобра на Београдском сајму, под покровитељством бренда Reebok.

Учесници су дошли из великог броја европских земаља и показали своју снагу и издржљивост у различитим сетовима вежби. Надметали су се за наградни фонд од 4.700 евра.

 

Такмичење је обухватило две категорије: "Elite" (за професионалце) и "Scaled" (за најспремније рекреативце). Међу "Elite" мушкарцима најбољи је био Адам Боднар из Мађарске, а у женској конкуренцији победила је Ана Катапан из Италије. У "Scaled" категорији у мушкој конуренцији прво место је заузео Бојан Маравић из Србије, док је најбоља међу такмичаркама била италијанка Валентина Факини.

 serbinaaaa

Такмичење се организује другу годину заредом, а ове године интересовање је четири пута веће по броју пријава, чиме CrossFit постаја све популарнији у Србији и региону. Овај ментално и физички захтеван спорт се све више одржава у великим аренама а најпознатије светско такмичење је
Reebok CrossFit Games које се одржава у САД.

 

CrossFit je спој најкориснијих елемената из готово свих спортова, обједињује различите олимпијске дисциплине, пре свега гимнастику, трчање, дизање тегова и веслање.

 

CrossFit има за циљ развој и усавршавање флексибилности, снаге, силе, експлозивности, брзине и издржљивости. Веома је актрактиван како за учеснике, тако и за публику.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 06 октобар 2015 21:06
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015