Logo
Одштампајте ову страницу

Београд опен 2016

Оцените овај чланак
(2 гласова)

 

BEOGRADБЕОГРАД - Од 23. до 25. септембра по трећи пут биће одржане Mеђународне спортске игре за особе са инвалидитетом на којима ће се око 500 спортиста оба пола и свих видова инвалидитета из око 20 земаља надметати у девет дисциплина, саопштио је ССОСИБ.

 

У дане када цела Србија са радошћу и поносом прати успехе својих параолимпијаца у Риу то је још једна прилика да поздравимо и њихове могуће наследнике и представимо могућности Београда  као домаћина.

 

Дисциплине у којима ће се такмичити наши спортисти су седећа одбојка, голбол, шах, атлетика, пливање, кошарка у колицима, стони тенис као и Еропски куп у парабициклизму.

 

Улаз на све локације је бесплатан, а подршка публике је увек добродошла.

 

Извор: Кућа Добрих Вести


Последњи пут измењено недеља, 25 септембар 2016 15:49
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Најновије од Марина Трмчић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015