Logo
Одштампајте ову страницу

Хуманитарни фудбалски турнир „Diplomats 4 Children”

Оцените овај чланак
(1 Глас)

diplomaciformХуманитарни фудбалски турнир „Diplomats 4 Children” одржаће се 15. септембра на Ади Циганлији а свечано ће га отворити амбасадори Пољске и Словачке Томаш Његођиш и Дагмар Репчеков.

 

Тимови састављени од амбасадора, дипломата и представника амбасада у Србији и других институција такмичиће се за комеморативни пехар и медаље.

 

Циљ Хуманитарног фудбалског турнира „Diplomats 4 Children” је прикупљање средстава за организацију „Прихватилиште за децу“ Београд, која се бави пружањем помоћи деци у Србији. Током турнира предвиђена је аукција предмета које су донирали познати спортисти из Србије и других земаља учесника и освајачи медаља на Олимпијским играма.

 

Идеја и главна тема овог јединственог спортског догађаја је помоћ најугрожењим и промоција здравог и активног стила живота. Међународни карактер акције наглашава и чињеница да се истог дана у Пољској обележава Национални дан спорта, посвећен сваком ко започиње авантуру са спортом.

 

Ово ће бити јединствена прилика да видите Амбасадоре и дипломате без кравата, у шортсевима, како у духу спортске сарадње и конкуренције представљају своје фудбалске вештине. А све то у пријатној и породичној атмосфери.

 

Учествују тимови Амбасада: Чешке Републике, Финске, Француске, Грчке, Италије, Канаде, Немачке, Пољске, Русије, САД, Словачке, Украјине, Велике Британије и институција: ЕУ делегације у Србији, Министерства спољних послова Републике Србије и Министарства спорта и омладине Републике Србије.

 

Хуманитарни турнир су подржали: Мисија ОЕБС-а у Србији; Олимпијски комитет Србије; Фудбалски Савез Србије; Фондацја Новака Ђоковића; ФК Партизан; Олимпијски комитет Пољске; Фудбалски Савез Пољске; Фондацја Марћина Гортата МГ13.

 

Позивамо Вас да дођете, подржите „фудбалере”, навијате за тимове и да лицитирате јединствене предмете током хуманитарне аукције.

 

Више информација сазнајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 11 септембар 2018 23:03
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015