Logo
Одштампајте ову страницу

Хуманитарни концерт за људе без дома

Оцените овај чланак
(1 Глас)

frenchggggggХуманитарни концерт за људе без дома одржаће се у четвртак 27. децембра у алтернативном уметничком простору Кваке 22 (Рузвелтова 39).

 

На концерту ће наступити два бенда – Скадрила и Укратко Штеф, а концерт ће почети у 20 часова.

 

Покажите солидарност са најугроженијим члановима нашег друштва, улаз је на донације, а сав приход отићи за помоћ овим људима.

Прикупљена средства ће бити искоришћена за обезбеђивање привременог смештаја за неколико породица које су остале без крова над главом.

 

Стигла је зима и све чешће у поџемним пролазима широм Београда можемо наићи на тужне призоре бескућника који у њима покушавају да се колико-толико огреју и проведу ноћ. Свратишта су препуна, хладно је за паркове, и ти људи су остављени на милост и немилост катастрофалним временским условима. Огроман је и број наших суграђана који кров над главом покушавају да нађу у неформалним насељима, баракама од картона, испод мостова или у трошним, напуштеним кућицама у скоро заборављеним кутцима града, а зима је период године када им је наша помоћ најпотребнија. Поред тога, све је већи број људима којима из различитих разлога прети избацивање из својих домова на улицу, а уколико до тога заиста дође, они немају куд осим да се сналазе баш као и они који су већ сада на улици.

 

Ми не можемо с једном хуманитарном свирком помоћи свима њима, нити то сме да буде само наша обавеза, али можемо се потрудити да макар једном броју људи колико толико олакшамо ових неколико хладних месеци.

 

Музику пре и после наступа бенда пушта Лука Ћирић.

 

Извор: Кућа добрих вести/ФБ


Последњи пут измењено четвртак, 27 децембар 2018 13:51
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015