Кућа Добрих Вести

Login

Теквондо елита у Београду

Оцените овај чланак
(0 гласова)

milica-mandic-olimpijska-sampionka11БЕОГРАД - У суботу и недељу, 20. и 21. октобра одржаће се у хали “Пионир” у Београду 11. “Галебов трофеј Београда”.
Промотер је Милица Мандић, олимпијска шампионака из Лондона и чланица Галеба. На челу организационог тима је Драган Јовић тренер  и директор Галеба.


Пријављено је 830 такмичара у 137 клубова из 28 земаља: Србије, БиХ, Хрватске, Црне Горе, Ирана, Ирака, Немачке, Аустрије, Велике Британије, САД, Румуније, Грчке, Мађарске, Русије, Словеније, Швајцарске, Шведске, Словачке, Пољске, Португалије, Норвешке, Македоније, Кеније, Либана, Италије, Данске, Чешке, Кипра, Бугарске и Србије.
“Галебов трофеј Београда” је најјачи турнир “А” класе у овом делу Европе, а кандидат је за највишу Г 1 категорију, чиме би се нашао и  на листи Светске теквондо федерације.
- Милица Мандић неће бранити двоструку титулу са “Трофеја”, али ће оба дана публику упознавати са тајнама нашег спорта – каже Драган Јовић.- Позивамо све Београђане да дођу у Пионир. Биће узбудљиво оба дана, посебно у недељу од 19 часова када почињу сениорска финала на цетралном борилишту. Улаз је слободан, тиме смо желели да свима омогућимо да уживају у лепотама олимпијског спорта теквондоа.
У суботу су борбе кадета и јуниора од 9,30 до 19 часова. У недељу  су јуниори и сениори од 9 часова а финала су од 19 часова.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 19 октобар 2012 19:17
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија